Ari Miromaa

Ari Miromaa

Projektikoordinaattori

icon-linkedin

 

Olen kokenut konkari, jolla on yli 20 vuoden kokemus eri teknologiasektoreilta, matkapuhelin-, lisälaite- ja kulutuselektroniikasta sekä tietenkin ICT-alueesta. Järjestelmällinen, analyyttinen ja rauhallinen asennoitumiseni asioihin luovat varmuutta tekemisiin. Lisäksi asiakaslähtöinen toimintatapa on lähellä sydäntäni joka käänteessä. Olen mukana Microsoft Dynamics 365 Akatemia -koulutuksessa ja sitä kautta tullut taloon. Toimipisteeni on Vantaalla.

Osaaminen

Erilaiset teknologiat, IT-infra konesaleista palveluihin, ohjelmistotuotanto, projektien vetovastuu, prosessien kehittäminen (ISO 9001- ja ITIL-sertifikaatit). Uutena Microsoft Dynamics 365 osaaminen.


IT-palveluiden hankinta ja ostaminen ovat organisaatioille hankkeita, joilla voidaan saavuttaa kaivatun huolettomuuden lisäksi suoria kustannussäästöjä.Teimme tarjouspyyntöpohjan helpottamaan IT-palveluntarjoajien vertailua. IT-palveluiden kilpailutuksissa valintaa ohjaa usein palvelukokonaisuuden hinta, mutta palvelukokonaisuuksissa on myös laajoja sisällöllisiä eroja, joiden vertailu voi olla haastavampaa.