Suomen Partiolaiset  – Finlands Scouter ry on partioliikkeen keskusjärjestö Suomessa. Jäseniä on 65 000 ja partion parissa työskentelee noin 80 henkilöä kymmenessä toimistossa ympäri Suomen. Huoleton Premium -palvelumallilla taloon saatiin rekrytoitua ICT-osaamista tarvitsematta palkata varsinaista ihmistä.

90 työasemaa | 40 mobiililaitetta


Lue lisää

GoGo Liikuntakeskus on tamperelainen perheyritys. GoGo:lla on Tampereella kolme täyden palvelun liikuntakeskusta ja ympäri Suomen kahdeksan GoGo Express -kuntosalia. IT:n rooli on tärkeä liikuntakeskuksen arjessa.

45 työasemaa | 10 toimipistettä


Lue lisää

Logistiikkapalveluyritys HUB Logistics Oy on lyhyessä ajassa kasvanut 500 työntekijän organisaatioksi. Nopea kasvu on vaatinut paikoin hyvinkin luovia ratkaisuja IT-ympäristön kehittämisessä. Yrityksen IT-ratkaisujen suunnittelussa sekä toteutuksessa on hyödynnetty tehokkaasti Triuvaren asiantuntijuutta. Yksi tärkeimpiä etuja IT-tuen ulkoistamisessa on ollut kustannuksien helppo ennakoitavuus.

400 työasemaa | 370 mobiililaitetta


Lue lisää

Connection House

Triuvaren Huoleton Premium -palvelu on nimensä mukainen: asiakkaalle ei synny yllättäviä kuluja, ja IT-tuki on helposti saatavilla.

40 työasemaa


Lue lisää

Postimuseo

Postimuseosäätiö halusi löytää yhteistyökumppaniksi toimijan, joka olisi kokoluokaltaan lähellä museon omaa kymmenen hengen organisaatiota. Muilta museoalan toimijoilta oli kuultu kokemuksia isoista IT-taloista.


Lue lisää

Campusravita

Campusravita ostaa Triuvarelta kokonaisvaltaista IT-palvelua, johon kuuluvat esimerkiksi verkkoliittymät, palvelintila, sähköpostiohjelmat ja pilvipalvelut. Yhden yhteistyökumppanin malli on sopinut yritykselle hyvin.


Lue lisää

Puristeteos

IT:n merkitys Puristeteoksen arjessa kasvaa jatkuvasti. Yrityksen tavoitteena on digitalisoida toimintaympäristö, mikä tulee vaatimaan IT:ltä ja yhteistyökumppanilta paljon. Mukaan tulevat tuotannon ja taloushallinnon seuranta ja digitaalinen tuotannon ohjaus.


Lue lisää

Voglia

Yritykseen otettiin käyttöön Microsoft Office 365 -pilvipalvelut modernisoimaan vanhahtavia sähköposti- ja kalenteriympäristöjä.


Lue lisää

Katso kaikki referenssimme

Contact us!