Etsimme ratkaisumyyjää Tampereelle

Ratkaisumyyjämme siirryttyä uusiin haasteisiin etsimme Tampereen toimistolle uutta myyntitykkiä!

Ehkäpä tässä on pian sinun kuvasi?

Uusi myyjämme toimii osana kolmen hengen Tampereen myyntitiimiä, vastuullaan Pirkanmaan uusien asiakkaiden hankinta. Työpiste sijaitsee Tampereen Nekalassa.

– Haemme nimenomaan ratkaisumyyjää. Meille myyjä-sanassa ei ole negatiivista kaikua koska myynti on liiketoimintamme olennaisimpia osia. Myyjän ensisijainen tehtävä on myydä ja edustaa Triuvarea sekä meidän arvojamme niin uusien kuin nykyistenkin asiakkaiden silmissä, valottaa henkilöstövastaava Annika Heino.

Uuden työntekijän on tarkoitus aloittaa vuodenvaihteessa.

– Myyjän rekryssä pitää edetä persoona edellä. Myyjän tehtävä vaatii muun muassa kärsivällisyyttä ja paineensietokykyä, ja työ voi olla ajoittain melko haastavaa. Kylmäsoitot ja tapaamisten bookkaaminen vievät suuren osan ratkaisumyyjän työpäivästä, joten on tietysti toivottavaa että tuleva tekijämme näistä nauttii! Ymmärrämme, että tarvitsemme hiukan aikaa löytääksemme meille täydellisesti sopivan henkilön ja siksi olemme hyvissä ajoin liikenteessä rekrytoinnin kanssa. Triuvarella on tärkeää, että työtä tehdään pilke silmäkulmassa, mutta vastuuntuntoisesti sekä tavoitekeskeisesti. Pidät huolen omasta tontistasi sekä teet mielelläsi yhteistyötä kollegoidesi kanssa parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Hyvä olisi, mikäli myös englannin kieli taipuu välillä työkieleksi saakka. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on oma auto käytössäsi!

IT-alan valmista osaamista uudelta tulokkaalta ei vaadita.

– Toki alan tuntemus on plussaa, mutta tekniset asiat kyllä oppii ja asiakaskäynneille saa mukaan teknisen henkilön, jonka kanssa asiakkaiden tarpeiden kartoitus helpottuu. Tehtävässä menestymisen kannalta myynnillinen ja oppimishaluinen luonne sekä aikaisempi myyntikokemus ovat ehdottomia valttikortteja. Huomioimme haussa sekä nuoret ja nälkäiset että kokeneemmat konkarit, lupaa Heino.

Tehtävään sopivan henkilön löytämisessä meitä auttaa yhteistyökumppanimme Studentwork ja tehtävään hakeminen tapahtuu heidän järjestelmänsä kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Heidi Hyysalo, heidi.hyysalo@studentwork.com. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


IT-palveluiden hankinta ja ostaminen ovat organisaatioille hankkeita, joilla voidaan saavuttaa kaivatun huolettomuuden lisäksi suoria kustannussäästöjä.Teimme tarjouspyyntöpohjan helpottamaan IT-palveluntarjoajien vertailua. IT-palveluiden kilpailutuksissa valintaa ohjaa usein palvelukokonaisuuden hinta, mutta palvelukokonaisuuksissa on myös laajoja sisällöllisiä eroja, joiden vertailu voi olla haastavampaa.