Huima 95% tyytyväisyys palveluihimme

Asiakastyytyväisyyskyselymme tulokset saapuivat

Asiakkaamme antoivat äänensä kuulua tyytyväisyyskyselyssämme. Verrattuna muihin Microsoftin kumppaneihin Suomessa, pääsimme yhteensä viidessä kategoriassa komeasti yli keskiarvon. Yhden ainoan kategorian tulos jäi vain prosentilla keskiarvosta. Tulosten mukaan Triuvarea suositeltaisiin lämpimästi muillekin.

Saamiamme palautteita:

– ”Triuvaren asiakaspalvelu on ystävällistä, nopeaa ja asiallista. Selitetään asioita ja puhutaan siten, että asiakkaana tavallinenkin käyttäjä ymmärtää.”
– ”Ongelmatilanteissa olen saanut apua nopeasti ja ongelmani on myös ratkaistu saman päivän aikana.”

Tulosten sekä rakentavan palautteen ja asiakkaidemme toiveiden pohjalta jatkamme palveluidemme kehittämistä entistä parempaan suuntaan. Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!


IT-palveluiden hankinta ja ostaminen ovat organisaatioille hankkeita, joilla voidaan saavuttaa kaivatun huolettomuuden lisäksi suoria kustannussäästöjä.Teimme tarjouspyyntöpohjan helpottamaan IT-palveluntarjoajien vertailua. IT-palveluiden kilpailutuksissa valintaa ohjaa usein palvelukokonaisuuden hinta, mutta palvelukokonaisuuksissa on myös laajoja sisällöllisiä eroja, joiden vertailu voi olla haastavampaa.