Huoleton™ -asennuspalvelu

Huoleton™ -asennuspalvelu tekee uusien laitteiden käyttöönotosta sujuvaa.
Saat tietokoneen tai mobiililaitteen käyttöön täysin toimintavalmiina eikä työaikaa kulu hukkaan.

Helpota tietokoneiden ja mobiililaitteiden käyttöönottoa

Triuvaren Huoleton™ -asennuspalvelu helpottaa uusien laitteiden käyttöönottoa. Laitteistot toimitetaan ensin Triuvaren toimistolle, missä ne asennetaan ja toimitetaan vasta valmiina asiakkaille. Asennuspalvelun saat sekä työasemille että mobiililaitteille.

Asennuspalvelu koostuu kahdesta osasta:

Asennus

Triuvaren asiantuntija asentaa laitteen Triuvaren tiloissa asiakkaan toiveiden mukaan. Asennukseen voi kuulua esimerkiksi laitekomponenttien asennus, käyttöjärjestelmän asennus, ajureiden asennus ja BIOS-päivitys, yhdessä sovittujen ohjelmien asennus, laitteen merkitseminen ja koneen tietojen dokumentointi.

Käyttöönotto

Laitteen käyttöönotto tehdään joko asiakkaan tiloissa tai etänä, mikäli laite postitetaan asiakkaalle. Käyttöönottoon kuuluu esimerkiksi laitteiden purkaminen ja asennus työpisteelle käyttökuntoon, sähköpostien ja tiedostojen siirto uudelle koneelle, lisenssiohjelmistojen siirto uudelle työasemalle, tulostinten määritys sekä opastusta laitteen käyttöön tarpeen mukaan.

Huoleton™ -asennuspalvelun edut

Puhdas asennus

Käyttöjärjestelmä asennetaan puhtaana asennuksena, eli koneeseen ei tule tarpeettomia laitevalmistajan esiasentamia mainosohjelmistoja.

Päivitetyt ajurit

Ajurit toimivat käyttöjärjestelmän ja laitteiston välisinä tulkkeina. Ajantasaisilla ajureilla varmistetaan, että laitteisto toimii asianmukaisesti.

Ajantasaiset perusohjelmistot

Usein laitteisiin ehtii tulla päivityksiä sovelluksiin tai käyttöjärjestelmään ennen kuin laite ehtii valmistajalta käyttäjälle. Mikäli uusimpia versioita ei päivitetä laitteeseen asennusvaiheessa, laite alkaa kysellä päivityksiä heti kun se on saatu käyttöön.

Sovittujen ohjelmistojen asennus

Useimmilla organisaatioilla on käytössä oman alan erikoisohjelmistoja. Huoleton™ -asennuspalvelussa asennamme koneelle etukäteen sovitut ohjelmistot.

Hinnasto

TYÖASEMAT

Huoleton™ Premium-asiakkaat
Asennuspalvelu 150 e / työasema
Käyttöönotto sisältyy Huoleton Premium -kuukausimaksuun

Huoleton™ Light-asiakkaat
Asennuspalvelu 150 e / työasema
Käyttöönottoon kuluva aika kirjataan Huoleton Light -tuntikiintiöön

Huoleton™ Basic-asiakkaat
Asennuspalvelu 250 e / työasema
Käyttöönotto tuntiveloitteisesti perustuen käyttöönottoon kuluvaan aikaan

MOBIILILAITTEET

Asiakkaat, joilla käytössä Huoleton™ Mobiililaitehallinta Premium
Asennuspalvelu 50 e / laite

Muut asiakkaat
Asennuspalvelu 75 e / laite

Käyttöönoton hinnoittelu kuten työasemissa.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina