Huoleton™ -hävitys

Huoleton™ -hävitys poistaa tiedot pysyvästi eri laitteilta, jolloin poistuvat laitteet voi ottaa turvallisesti uusiokäyttöön.

Turvalliseen tietojen hävitykseen

Käytöstä poistettavan tietokoneen, palvelimen, matkapuhelimen tai tablet-tietokoneen tyhjentäminen perinteisin keinoin ei hävitä tietoja sataprosenttisesti. Ei edes silloin kun kiintolevy alustetaan. Kun laite siirtyy eteenpäin uusiokäyttöön tai kierrätykseen, arkaluonteisten tietojen kuten sähköpostiviestien, tiedostojen ja jopa käyttäjätunnuksien sekä salasanojen turvallisuus on uhattuna.

Hävitämme pysyvästi kaikki tiedot kaikilta laitteilta

Triuvaren Huoleton™ -hävitys poistaa kaikki tiedot pysyvästi erityyppisiltä laitteilta, jolloin mm. yrityskäytöstä poistuvat laitteet voi ottaa turvallisesti uusiokäyttöön esimerkiksi kotona.

Vialliset ja rikkoutuneet laitteet toimitamme tarvittaessa kierrätykseen tietojen hävityksen jälkeen.

Tietojen hävitys on hyvä huomioida myös leasing-sopimuksella hankittuihin päätelaitteisiin ennen laitteen takaisinluovuttamista.

roskakorin-tyhjennysTietokoneen roskakorin käyttö ja sen tyhjennys ei poista tietoa tietokoneelta lopullisesti. Poistetuksi määritelty tiedosto määritellään tallennusmedialle ainoastaan uudelleenkirjoitettavaksi alueeksi. Lopullisesti tieto hävitetään kirjoittamalla vanhan päälle riittävän monta kertaa erilaista satunnaisdataa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  • Laitteelle korkean tason Huoleton™ -hävitys.

  • Sertifikaatti todisteeksi pysyvästä hävityksestä.

  • Laitteen turvallinen
    uusiokäyttö tai kierrätys.

Älypuhelimia päivitetään useammin kuin tietokoneita

Tietoa tallennetaan työasemien lisäksi paljon älypuhelimiin sähköpostiviestien, yhteystietojen ja jopa erilaisten salasanojen muodossa. Suomalaiset ovat tottuneet vaihtamaan työkäytössä puhelinta useammin kuin työasemaa tai kannettavaa tietokonetta. Tästä syystä älypuhelimen tietojen hävittämiseen tulisi kiinnittää enemmän huomiota jokaisessa organisaatiossa.

mobiililataukset

Sähköposteja, tiedostoja, käyttäjätunnuksia, salasanoja…

Älypuhelimelle ja tablet-tietokoneelle tallennetaan usein sähköpostin lisäksi erilaisia tiedostoja pilvipalveluista sekä käyttäjätunnuksia ja salasanoja erilaisiin internet-palveluihin.

Tiesitkö: puhelimen palauttaminen tehdasasetuksiin ei poista kaikkia tietoja peruuttamattomasti.

Turvallisesti käyttöön uudessa ympäristössä

Työasemalla tai kannettavalla tietokoneella voi olla suuri määrä tietoa, jotka pitää hävittää tietoturvallisesti.

Huoleton™ -hävitys varmistaa, että yrityksen tietokoneet voi ottaa turvallisesti uusiokäyttöön muussa ympäristössä.


Korkean tason hävitystä DoD 5200.22-M -standardiin perustuen

Triuvaren tarjoaman tietojen hävityksen taso täyttää Yhdysvaltain puolustusministeriön tiukan DoD 5200.22-M standardin turvallisuusmääritelmät. Standardin mukaista hävitystä vaaditaan mm. useissa korkean tason virastoissa ja suurissa yrityksissä. Esimerkiksi potilastietoja sisältävän tietokoneen käytöstä poistaminen vaatii koneen tietojen täydellisen hävityksen.

Toimitamme tietojen hävityksestä todisteeksi sertifikaatin.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina