Huoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys

Viestintäviraston suosituksen mukaan verkkosivujen julkaisujärjestelmä tulisi aina pitää päivitettynä viimeisimpään versioonsa, sillä päivittämätön järjestelmä on hyvin altis hyökkäyksille. Menetetyn tiedon palauttaminen, julkisuuskuvan korjaaminen ja verkkonäkyvyyden saaminen takaisin voivat viedä paljon aikaa ja käydä siten kalliiksi.

”Huoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys 15 €/kkHuoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys hoitaa päivitykset ajantasalle automaattisesti päivittäin kun päivityksiä on saatavilla. Palvelu tarkistaa julkaisujärjestelmän nykytilan, vertaa sitä uusimpaan versioon ja ajaa tarvittavat päivitykset tietoturva-aukkojen minimoimiseksi.  Triuvare valvoo päivitysten onnistumista ja reagoi häiriöihin (esim. jos sivusto ei vastaa). Huoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys mahdollistaa ongelmatilanteessa myös palauttamisen nopeasti takaisin toimivaan versioon.

Käyttöönoton yhteydessä on syytä huomioida, että webhotellipalvelun levytila on riittävä myös varmistusten tekemiseen versiopalautuksia varten. Varmistukset vievät noin kolminkertaisen määrän käytössä olevasta levytilasta.

Tilaa Huoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys

Nimesi ja yrityksesi (pakollinen)

Sähköpostiosoitteesi (pakollinen)

Puhelinnumerosi

Laskutusosoite: verkkolaskuosoite taikka paperilaskuosoite (pakollinen)

Y-tunnus

Huoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys -palvelun hinta on 15 €/kk (ALV 0%).

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina