Huoleton™ -koulutukset

Huoleton™ -koulutukset varmistavat yrityksesi osaamisen. Ohjelmien hyvä hallinta nopeuttaa ja tehostaa työskentelyä ja antaa työntekijöiden keskittyä varsinaisiin tehtäviinsä.

Koulutuksilla kaikki irti työvälineistä

Koulutuksilla varmistat yrityksesi osaamisen ja toiminnan tehokkuuden

Paras hyöty välineistä saadaan, kun niitä osaa käyttää kunnolla. Oikeat toimintatavat säästävät sekä aikaa että hermoja ja mahdollistavat sen, että työntekijät pääsevät keskittymään täysillä oikeisiin työtehtäviinsä. Koulutus helpottaa uusien välineiden käyttöönottoa ja antaa mahdollisuuden selvittää asiantuntijan avulla kaikki mielessä pyörivät kysymykset.

Parhaat vinkit ja työntekoa helpottavat käyttötavat opit Triuvaren Huoleton™ -koulutuksissa. Osaavat ICT-asiantuntijamme jakavat koulutuksissa alan tuoreinta tietoa.

Huoleton™ -koulutusten aiheita:

  • Office-paketin uudet ominaisuudet (2 x 45 min)
  • SharePoint ja/tai OneDrive for Business (2 x 45 min)
  • Skype for Business (2 x 45 min)
  • Sähköposti ja kalenteri (2 x 45 min)
  • Ohjelman käyttökoulutus: Word/Excel/PowerPoint (3 x 45 min per ohjelma)

Eikö löytynyt sopivaa? Räätälöimme mielellämme myös uusia koulutuksia. Pyydä tarjous myynniltämme.

Hinnasto

2 x 45 min (yksi aihealue): 500 €
Puoli päivää (2 aihealuetta): 935 €
Koko päivä (3-4 aihealuetta): 1430 €
Office-ohjelman käyttökoulutus (3 x 45 min): 720 €
Hintoihin lisätään ALV 24%. Mikäli tilaat samalla kertaa useamman samansisältöisen koulutuksen, myönnämme 30 % alennusta 2. ja sitä seuraavista toteutuksista.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina