Huoleton™ -laitehankinnat

Huoleton™ -laitehankinta tekee yrityksesi IT-hankinnoista sujuvia.
Varmistamme laitteiston soveltuvuuden ja pitkän käyttöiän.

Helpota tietokoneiden ja IT-laitteiden hankintaa

Uuden laitteiston hankinnan yhteydessä usein törmätään runsaan tarjonnan aiheuttamaan ongelmaan. Esimerkiksi kannettavia tietokoneita on markkinoilla satoja erilaisia malleja, joista osa soveltuu enemmän liikkuvaan työhön kuin osa on puhtaasti pöytäkoneen korvaajia.

Kokemustemme mukaan yrityksissä käytetään usein monta tuntia työpäivästä uuden IT-laitteiston hankintaan. Vertailu netissä tai alan liikkeissä on tietenkin pois tuottavasta työajasta.

Toisaalta osa laitehankinnoista tehdään hyvin spontaanisti ja nopeasti. Kiireessä ei ole aikaa vertailuun; kone kuin kone, kaikki käy. Pahimmillaan voi tulla tehtyä hankintoja, jotka pitää vaihtaa uuteen jo vuoden kuluttua.

Varmista laitteiston soveltuvuus ja pitkä käyttöikä helposti yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Huom! Windows XP -käyttäjät:

Microsoft on lopettanut Windows XP -käyttöjärjestelmän tuen 8.4.2014 eli käyttöjärjestelmään ei ole saatavilla enää tukea tai päivityksiä. Teetimme tutkimuksen, josta selvisi, että XP-tuen päättymiseen ei ole varauduttu pk-yrityksissä.
Lue lisää tutkimuksesta ja mitä XP:n tuen päättyminen tarkoittaa tiedotteestamme (PDF).

Huoleton™ -laitehankinta tekee yrityksesi IT-hankinnoista sujuvia

Palveluun kuuluu tarvekartoitus, jossa määritellään tarpeet, aikataulu ja budjetti. Saat kartoituksen jälkeen vertailtavaksi 2-3 eri vaihtoehtoa perusteluineen. Jos sopiva kone/laite löytyy, hoidamme koneen tilauksen ja toimituksen ilmoittamaasi paikkaan. Saat koneen tarvittaessa valmiiksi käyttövalmiina sähköpostien ja ohjelmistojen kera.

Huoleton™ -laitehankinta esimerkiksi tietokonehankinnoissa:

Käyttötarkoitus

Liikkuvassa työssä toiveena on usein pieni ja kevyt kone pitkällä akunkestolla ja 3G/4G-yhteydellä. Toimistokäytössä monesti ratkaisevampaa on näytön tuumakoko ja liitäntämahdollisuudet.

Suosittelemme usein liikkuvalle työntekijälle kannettavaa, jossa nopea ssd-kiintolevy ilman liikkuvia mekaanisia osia. Se lisää laitteen käyttöikää ja toimintavarmuutta, kun konetta käytetään tärinän ja liikkeen keskellä mm. junassa.

Suorituskyky

Vältä virhearviointeja. Prosessorien, muistien ja näytönohjaimien tehot ja megahertsit eivät kerro koko totuutta.

Älä suotta yli- tai alimitoita laitehankintaasi jos et ole varma, mitä kaikki tekniikat ja nimikkeet pitävät sisällään.

Lisälaitteet

Eikö lisälaite ollutkaan yhteensopiva? Erilaisia lisälaitteita ja ominaisuuksia on paljon, yleisimpänä mm. näppäimistö ja hiiri, kannettavan telakka, ulkoinen kovalevy, mokkula jne.

Varmistat samalla asiantuntijamme avulla myös vanhojen ja uusien lisälaitteiden yhteensopivuuden.

Asennus

Halutessasi hoidamme tarvittavat ohjelmistoasennukset ja -päivitykset, ajantasaisen virusturvan sekä konfiguraatiot ja toimitamme laitteet avaimet-käteen -periaattella. Voimme myös siirtää tarvittavat tiedot vanhoilta koneilta: tiedostot, selaimen suosikit, sähköpostit ym. Klikkaa tästä asennuspalvelun sivulle!

Näin työt jatkuvat ilman katkoja. Kauttamme onnistuu myös vanhojen tiedostojen turvallinen poisto vanhalta koneelta.

Lisenssit

Tarkistamme, että vanhalta koneelta siirrettävien ohjelmien lisenssit ovat ajan tasalla ja päivitämme ne myös tarvittaessa. Näin vältät ostamasta turhaan sellaisia lisenssejä koneen mukana, jotka omistat jo entuudestaan.

Takuu

Määrittelemme myös kanssasi laitteen kriittisyyden, elinkaaren sekä käyttötarkoituksen. Laitteen takuu mitoitetaan tämän mukaisesti myös halutun pituuden ja vasteajan (huollon nopeus) mukaan.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina