Huoleton™ -mobiililaitehallinta

Huoleton™ -mobiililaitehallinnan avulla organisaation laitehallinta pysyy järjestyksessä. Varkaan tai katoamisen iskiessä tiedot ovat turvassa ja tallessa.

Mobiililaitehallinnalla yrityksen tiedot pysyvät turvassa

Mobiililaitteesta on usein suora pääsy yrityksen arkaluonteisiin tietoihin, kuten Sharepointiin ja sähköpostiin. Tämä muodostaa varkauden iskiessä tai puhelimen hävitessä ison riskin, mikäli tietoja ei ole asianmukaisesti suojattu. Näitä uhkia torjuaksemme kehitimme Huoleton Mobiililaitehallinta Premiumin, johon sisältyy laitteiden hallinnan ja tietoturvan lisäksi käyttäjätuki, sovellusten hallinta, laiteluettelon ylläpito sekä puhelinliittymien hallinta.

Keskitetyn hallinnan avulla laitteen voi tarvittaessa paikantaa tai lukita etänä, kun laite on yhteydessä verkkoon. Myös suojakoodien muutos tai laitteen tyhjennys ovat mahdollisia. Koko organisaation laitteiden asetukset pystytään asettamaan samoiksi ja sovellushallinnalla asentamaan tarvittavat sovellukset sekä estämään ei-toivottujen sovellusten asennus.

Tarkan laitedokumentaation hyödyt pääsevät esille esimerkiksi tilanteessa, jossa tietyssä käyttöjärjestelmäversiossa havaitaan haavoittuvuus. Huoleton Mobiililaitehallinnan avulla pystytään heti tarkistamaan, onko yrityksen käytössä tällaisia puhelimia, ja kenen hallussa ne ovat. Laitedokumentaation ansiosta pystymme puuttumaan ennakolta esimerkiksi siihen, mikäli yrityksen laitteissa on käyttöjärjestelmiä, joiden tuki on lakkaamassa.

Palveluun kuuluu rajaton määrä tukitöitä. Vian iskiessä vianselvityksen avulla kartoitetaan ongelmien aiheuttaja. Tarvittaessa ICT-tuki voi selvittää vikaa myös etäkäyttömahdollisuudella. Mikäli vika vaatii huoltotoimenpiteitä, hoitaa Triuvare huollon koordinoinnin.

Palveluun kuuluu myös liittymien tilaus ja sulkeminen. Asiakkaiden liittymät myös kilpailutetaan vuosittain, jotta asiakkaalla on varmasti käytössä tarkoituksenmukaisin liittymä.

Huoleton Mobiililaitehallinta on saatavissa Android-, IoS- sekä Windows-puhelimille.

Tarjoamme mobiililaitehallinnasta myös Light-version, joka sisältää pelkän keskitetyn laitehallinnan.

HINNASTO

Huoleton Mobiililaitehallinta Premium

11,48€/laite/kk ALV 0%

Uuden mobiililaitteen asennus 50€, käyttöönottotyöt kuuluvat palveluun

 

Huoleton Mobiililaitehallinta Light 

Hinta tällä on 2,95€/laite/kk ALV 0%

Uuden mobiililaitteen asennus 75€, käyttöönotto tuntiperusteisesti 78,83€/tunti

 

Palvelun käyttöönotto                         500 €

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina