Huoleton™ -päivitystenhallinta

Huoleton™ -päivitystenhallinta hoitaa ohjelmapäivitykset automaattisesti ja keskitetysti. Edullisella kuukausihinnalla yrityksenne ohjelmistopäivitykset ovat aina ajan tasalla ja luotettava kumppani hoitaa tämän kaiken puolestanne!

Keskitetty ohjelmisto- ja käyttöjärjestelmäpäivitystenhallinta

Yrityksesi tietokoneilla käytetään kymmeniä erilaisia ohjelmia, joihin tarjotaan päivityksiä, uusia ominaisuuksia ja tietoturvakorjauksia. Kun ohjelmistojen päivitys on jokaisen omalla vastuulla, vain osalta koneista löytyy kaikki uusimmat ohjelmaversiot. Kaikki eivät välttämättä edes ymmärrä mitä päivittäminen tarkoittaa tai viitsi tuhlata työaikaa päivityksen latauksen odotteluun.

Ja soppa voi olla sitä myöten selvä…

Pahimmillaan yrityksesi koneilla pyörii kymmeniä tai satoja eri ohjelmaversiota. Uudemmalla versiolla tallennettu tiedosto ei välttämättä avaudukaan vanhemmassa versiossa. Uusi ohjelmaversio voi olla myös yhteensopimaton vanhentuneen käyttöjärjestelmän kanssa. Haittaohjelmat pääsevät tunkeutumaan sisään vanhentuneen ohjelman tietoturva-aukosta…

Huoleton™ -päivitystenhallinta on loistava ratkaisu ongelmaan – hoidamme yrityksesi tietokoneiden ohjelmapäivitykset automaattisesti ja keskitetysti. Edullisella kiinteällä hinnalla yrityksenne ohjelmistopäivitykset ovat joka viikko ajan tasalla ja luotettava kumppani hoitaa tämän kaiken puolestanne!

Päivitysten jakelu työasemille

Päivitykset jaetaan sovitun aikataulun mukaan ja ne testataan ensin Triuvaren koneilla. Sen jälkeen päivitykset asennetaan vielä asiakkaan testiryhmälle (1-2 kpl), jotta varmistutaan päivitysten soveltuvuudesta asiakasympäristöön, minkä jälkeen ne asennetaan kaikille käyttäjille.

Asennusajaksi

Päivityksistä myös informoidaan käyttäjäryhmiä hyvissä ajoin ennen kuin päivitykset jaetaan työasemille. Triuvare hoitaa kaiken päivityksiin liittyvän viestinnän puolestanne.

Huoleton™ -päivitystenhallinnalla päivitettävät ohjelmat

 • Microsoft Windows, Office ym.
 • Adobe Reader, Acrobat, Flash, Shockwave ja Air
 • Oracle Java
 • Mozilla Firefox, SeaMonkey ja Thunderbird
 • Google Chrome ja Earth
 • Apple iTunes, QuickTime ja Safari
 • Foxit Reader
 • Notepad++
 • Opera
 • WinRAR
 • VLC Media Player
 • WinZip, 7-ZIP

Hinta muodostuu työasemien määrän mukaan (sisältyy ilman eri hintaan Huoleton Premium-palvelupakettiin)

1-10 työasemaa
7,50 €/työasema/kk
11-25 työasemaa
6,75 €/työasema/kk
26-50 työasemaa
6,00 €/työasema/kk
51-100 työasemaa
5,25 €/työasema/kk
101-250 työasemaa
4,50 €/työasema/kk
251-500 työasemaa
3,75 €/työasema/kk
500+ työasemaa
3,00 €/työasema/kk

Palvelun käyttöönotto maksaa 50 €/työasema. IT-ympäristöt, joissa on automaattisen sovellusjakelun menetelmiä (esim. Active Directory): pyydä tarjous käyttöönotosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina