Huoleton™ päivystyspalvelu

Palvelu laajentaa ICT-tuen palveluaikoja (normaalisti arkisin 7-17). Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa, ilta- ja viikonloppupäivystys sekä ympärivuorokautinen päivystys.

Huoleton™ päivystyspalvelu, näin se toimii

Palvelun tuottaa Triuvaren oma henkilökunta. Päivystyksessä tehtäviä töitä ei ole rajattu hätätapauksiin, vaan voit lähestyä päivystäjää millä tahansa työtäsi häiritsevällä ongelmalla, joka kaipaa ratkaisua. Päivystyspalvelun kuukausihinta sisältää itse päivystyksen, mutta ei päivystyksen aikana tehtäviä töitä. Työt veloitetaan asiakkaan tukipalvelumallin mukaisesti ilta-, yö- ja viikonloppulisineen.

Päivystäjä vastaa puhelimeen päivystysaikana tai mikäli hän on estynyt vastaamaan, soittaa takaisin viimeistän 15 minuutin sisällä. Päivystäjä aloittaa vianselvityksen etäyhteydellä viimeistään 30 minuutin kuluessa vikailmoituksesta.

Ilta- ja viikonloppupäivystys:

  • Päivystys ma-pe klo 17-22 ja la-su 9-20.
  • Sisältää juhlapyhät, pois lukien jouluaatto, joulupäivä ja tapaninpäivä, juhannusaatto sekä juhannuspäivä
  • Kiinteä hinta 600 € / kk. Veloitus päivystysaikana tehdystä työstä Triuvaren normaalin tuntihinnan ja kertoimien mukaan.

Ympärivuorokautinen päivystys:

  • Päivystys ympäri vuorokauden kaikkina päivinä.
  • Kiinteä hinta 900 € / kk. Veloitus päivystysaikana tehdystä työstä Triuvaren normaalin tuntihinnan ja kertoimien mukaan.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina