Huoleton™ -varanetti

Huoleton™ -varanetti pitää yrityksesi aina verkossa. Kiinteän verkon katkoksen aikana mobiiliverkossa toimiva Huoleton™ -varanetti estää kalliit keskeytykset ja tuo varmuuden työskentelyyn.

Yrityksesi verkkoyhteyden varmistaja

Huoleton™ -varanetti - Triuvare Oy

Laadukkaat ja toimintavarmat verkkoyhteydet maailmalle rakennetaan kiinteiden, langallisten yhteyksien avulla. Joskus näissä yhteyksissä saattaa ilmetä toimintahäiriöitä, joiden syy voi piillä operaattorin verkossa tai jopa fyysisen kaapelin katkeamisesta esim. kaivinkoneen aiheuttamana. Tällöin ei toinen langallisesti toimitettu varayhteys välttämättä pelasta tilannetta, jos yhteys on fyysisesti poikki.

Katkokset työnteossa estää mobiiliverkossa toimiva Huoleton™ -varanetti.

Huoleton™ -varanetti sopii täydellisesti mm.:

 • Kiinteän yhteyden varmistukseen
 • Heti käyttövalmiiksi yhteydeksi ympäristöön, johon kiinteän yhteyden asennusta joudutaan odottamaan
 • Ainoaksi yhteydeksi käyttöpaikkaan, johon kiinteää yhteyttä ei ole saatavilla
 • Nopeammaksi yhteydeksi tilanteeseen, jossa kiinteän yhteyden nopeudet ovat alhaiset alueen infran, eli kaapelointien etäisyyksien ja laadun takia (Huom! Triuvare suosittelee aina pääasialliseksi yhteydeksi kiinteää yhteyttä)

Lisäksi Huoleton™ -varanetti on täysin yhteensopiva Huoleton™ -palomuuri Vartijan kanssa: yhteys vaihtuu automaattisesti varanetin puolelle mikäli kiinteä yhteys katkeaa.

Näin se toimii

Palvelussa muodostetaan yhteys nopeaan Telian mobiiliverkkoon 4G-tekniikalla. Palvelun laatu varmistetaan yritystason liittymällä. Yhdessä Huoleton™ -palomuuri Vartijan kanssa, kiinteän liittymän yhteyskatkon tapahtuessa liikenne ohjautuu automaattisesti Varanetin kautta.

Huoleton™ -varanetti varmistaa liiketoimintasi jatkuvuuden, poistamalla katkojen sekä häiriötilojen aiheuttamat tuotannolliset ja taloudelliset riskit. Mikäli yrityksen puhelinliikenne on datapohjainen (SIP/VoIP), tulisi yhteyden varmistamiseen kiinnittää erityistä huomiota.


Palvelun tekniset tiedot

 • Laitteisto
  • 4G-modeemi, reititin sekä yhteyttä vahvistava lisäantenni
 • Telia Mobiililaajakaista -liittymä
  • 4G-yhteys (priorisoitu liikenne, ei liikennöintirajoituksia)
  • Open Gate -palvelu, sis. kiinteä julkinen IP-osoite, kaksisuuntaisuus ja avoimet portit
  • Saapuvan liikenteen maksiminopeus LTE-verkossa 50 Mbit/s (vaihteluväli 10-50 Mbit/s)
  • Lähtevän liikenteen maksiminopeus LTE-verkossa 50 Mbit/s (vaihteluväli 1-50 Mbit/s)
  • Yhteys voidaan tarvittaessa toteuttaa myös muiden operaattoreiden verkossa, kysy lisää myynniltämme
 • Ylläpitopalvelu
  • Mahdolliset konfiguraatio-muutokset käytön aikana
  • Ohjelmistopäivitykset tarpeen mukaan
  • Käyttöönottotyö

Hinnasto

Palvelun hinta on 69 €/kk. Hintaan lisätään ALV 24%.
Sopimus on voimassa toistaiseksi 1kk irtisanomisajalla.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina