Huoleton™ -verkko

Sisäverkon yhdistäminen ulkomaailmaan toteutetaan tietoturvallisesti Huoleton™ -kytkin, -WLAN ja -palomuuri -palveluilla.

Yrityksesi yhteydet luotettavasti ja turvallisesti

Verkkoon kytkettävien laitteiden määrä lisääntyy organisaatioissa jatkuvasti. Tietokoneiden lisäksi verkkoyhteydet löytyvät jo tulostimista, televisioista, turvakameroista ja kulunvalvonnan sekä videoneuvottelut mahdollistavista laitteista – muutaman mainitaksemme.

Laitteiden hankinta, konfigurointi, ylläpito – Huolehdimme kokonaisuudesta

Uusien verkkoon kytkettävien laitteiden helppo käyttöönotto, hallinnointi sekä tietoturvallisuus kannattaa ottaa huomioon varsinkin silloin, kun laitteiden määrä kasvaa hiljalleen. Voi olla tarpeellista, että oman yritysverkon tietoturvallisuuden takia muut IP-pohjaiset laitteet halutaan eristää hallinnoitavilla kytkimillä, langattomilla tukiasemilla ja palomuureilla.

Sen sijaan, että laitteiden ostosta ja ylläpidosta sovittaisiin erikseen, olemme paketoineet yhteen kiinteään kuukausihintaan laitteiden toimituksen, konfiguroinnin sekä ylläpitotyöt.

Kysy meiltä myös tarjous suuremmista kokonaisuuksista tai kaapelitöistä

Tutustu Huoleton™ -verkko -kokonaisuuteen

Huoleton Verkko: WLAN, Kytkin ja Palomuuri

Huoleton™ -WLAN

Tehokas ja kattava yrityksen langaton verkko.

Kannettavien tietokoneiden, tablet-laitteiden sekä älypuhelimien jatkuva yleistyminen edellyttää laadukkaat langattomat yhteydet.

Huoleton™ -WLAN

Huoleton™ -kytkin

Eriyttäminen estää yrityksesi tietoturvariskit

Verkkoon on mahdollista eriyttää yrityksen eri verkkolaitteiden toimintaympäristöt toisistaan ja estää näin mahdolliset tietoturvariskit.

Huoleton™ -kytkin

Huoleton™ -palomuuri

Tietoturvaa ja joustavuutta työhön.

Palomuuri tarkistaa kaiken internetistä tulevan liikenteen ja estää haittaohjelmat. Palomuuri on ehdottomasti helpoin tapa pitää tunkeutujat loitolla yrityksesi sisäverkosta.

Huoleton™ -palomuuri

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina