Huoleton™ webhotelli- ja domainpalvelut

Varmistettu webhotellitila, asiallisesti hoidetut domainit sekä viimeisimpään versioonsa päivitetty julkaisujärjestelmä pitävät huolen siitä, että verkkosivustonne toimii moitteetta eikä altistu uhille.

Webhotelli- ja domainpalveluihimme kuuluvat verkkosivutila, domainpalvelu, DNS-nimipalvelut sekä WordPress-julkaisujärjestelmän päivitys.

Huoleton™ Webhotelli

Triuvare tarjoaa asiakkailleen Huoleton™ Webhotellipalvelun (www-sivutilan) ja nimipalvelut edulliseen kuukausihintaan. Sivutilaa ylläpidetään kotimaisessa laitesalissa ja toiminta on jatkuvassa valvonnassa. Palvelimet on kahdennettu ja varmistukset levytilalle tehdään joka vuorokausi. Mahdollisessa laitteiston vikatilanteessa palvelut siirtyvät toiselle raudalle. Varmistuksia säilytetään 14 vuorokautta ja varmistusten onnistumista seurataan raporttien avulla. Varmistusten eheyttä testataan säännöllisesti testipalautusten avulla. Mikäli varmistusten palautuksia joudutaan tekemään, tehdään tämä tuntityönä. Huolto- ja päivitystoimenpiteet, jotka saattavat aiheuttaa häiriötä, pyritään keskittämään kuukausittaiseen huoltoajankohtaan, jolloin mahdollisten katkojen määrä on minimoitu.

Palvelupaketit

Saatavilla on eri tasoisia palvelupaketteja, joista valitaan yrityksen tarpeita vastaava vaihtoehto.
Tarjoamamme palvelupakettivaihtoehdot ovat seuraavat:

Basic Light Premium
Levytila 1 gb 5 gb 20 gb
Liikenne 10 gb/kk 50 gb/kk 100 gb/kk
MySQL -kannat rajaton rajaton rajaton
Alidomainit rajaton rajaton rajaton
Hinta 5 €/kk 10€/kk 35 €/kk

Webhotellin hintaan sisältyy SSL-varmenne, joka mahdollistaa suojatun yhteyden käyttäjän ja verkkosivuston välille.

Lisäpalvelut

Mikäli tarvitset esimerkiksi lisälevytilaa, mutta isompi paketti on muuten ominaisuuksiltaan liian järeä, voit ostaa lisäpalvelut erikseen:

Lisäliikenne: 1 €/10 gb/kk 1 €/10 gb/kk 1 €/10 gb/kk
Lisälevytila 2 €/gb/kk 2 €/gb/kk 2 €/gb/kk
Oma julkinen IP-osoite (tarvitaan SSL-sertifikaattia varten) 5,25 €/kk 5,25 €/kk 5,25 €/kk

 

HUOM! Verkkosivutilan hinta sisältää korkeintaan yhden tunnin verkkosivujen siirtotyötä Triuvaren alustalle tai vaihtoehtoisesti julkaisujärjestelmän asennuksen (WordPress, Drupal, Joomla).

Verkkosivutila ja sivuston ylläpito ei pidä sisällään verkkosivujen muutostöitä. Triuvare vastaa ainoastaan verkkosivuille hankittavasta palvelintilasta.

 

Huoleton™ Domainpalvelu

Triuvare toimii palveluntarjoajana ja vastaa siitä, että yrityksen domain-nimet ovat voimassa. Triuvare hoitaa domain-nimien uusimisen yhteistyössä asiakkaan kanssa ja ylläpitää asiakkaan julkisia DNS-tietueita. Domainpalvelu laskutetaan kuukausittain, mikäli asiakkaalla on muita Triuvaren palveluita käytössä. Muussa tapauksessa palvelu laskutetaan vuosittain.
Domainpalvelut tarjotaan seuraaville:

Domainpalvelu Hinta
Domainpalvelu .fi (12kk) 17,70 €
Domainpalvelu .com (12 kk) 17,80 €
Domainpalvelu .net (12 kk) 16,80 €
Domainpalvelu .org (12 kk) 19,00 €
Domainpalvelu .biz, .dk, .ee, .eu, .ru, .se, .no, .lv, .li, .lt tai .ax (12 kk) 11,50 – 39,80 € päätteestä riippuen

 

Huoleton™ DNS nimipalvelut

Nimipalvelu muuntaa verkkotunnusnimet (verkkotunnukset) IP-osoitteiksi ja IP-osoitteet nimiksi.
Nimipalvelimien ylläpito (Domain Name Service) tarvitaan vain mikäli asiakas on itse rekisteröinyt verkko-osoitteen suoraan muuta kautta, eikä hankkinut rekisteröintiä Triuvaren kautta (Huoleton Domainpalvelu). Kun hankit verkkotunnuksen osoittamaan jo olemassa olevaan sivustoon tai varaat verkkotunnuksen odottamaan myöhempää käyttöä, tarvitset myös nimipalvelimien ylläpidon.
DNS-nimipalvelut sisältävät seuraavaa:

  • esimerkiksi yritys.fi domain-nimen DNS-tietuiden ylläpito
  • domain-hallinta liikenteen ohjaamiseen, mm. a-record, mx-record, cname, frame-ohjaus
  • hinta sisältää yhden domain-nimen (esimerkiksi yritys.fi) nimipalveluiden ylläpidon, mikäli domain-nimiä on useampia, palvelu on hankittava jokaiselle domain-nimelle, joita halutaan tuoda ylläpidon piiriin
  • domain-nimen rekisteröinti- tai vuosimaksu ei sisälly hintaan

 

Huoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys

”Huoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys 15 €/kk
Viestintäviraston suosituksen mukaan verkkosivujen julkaisujärjestelmä tulisi aina pitää päivitettynä viimeisimpään versioonsa, sillä päivittämätön järjestelmä on hyvin altis hyökkäyksille. Menetetyn tiedon palauttaminen, julkisuuskuvan korjaaminen ja verkkonäkyvyyden saaminen takaisin voivat viedä paljon aikaa ja käydä siten kalliiksi.

Huoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys hoitaa päivitykset ajantasalle automaattisesti päivittäin kun päivityksiä on saatavilla. Palvelu tarkistaa julkaisujärjestelmän nykytilan, vertaa sitä uusimpaan versioon ja ajaa tarvittavat päivitykset tietoturva-aukkojen minimoimiseksi. Itse WordPressin lisäksi päivitetään myös lisäosat sekä teemat, mikäli niistä on tullut uudempia versioita. Tämä on tärkeää, koska myös niiden tietoturva-aukkoja käytetään hyväksi. Triuvare valvoo päivitysten onnistumista ja reagoi häiriöihin (esim. jos sivusto ei vastaa). Huoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys mahdollistaa ongelmatilanteessa myös palauttamisen nopeasti takaisin toimivaan versioon.

Käyttöönoton yhteydessä on syytä huomioida, että webhotellipalvelun levytila on riittävä myös varmistusten tekemiseen versiopalautuksia varten. Varmistukset vievät noin kolminkertaisen määrän käytössä olevasta levytilasta.

Huoleton™ Julkaisujärjestelmän päivitys -palvelun hinta on 15 €/kk (ALV 0%).

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina