Huoleton™ -WLAN-mittaus

WLAN-mittaus auttaa, kun olemassa olevassa WLAN-verkossa on häiriöitä tai kuuluvuudessa ongelmia.

Prosessi etenee seuraavasti:

WLAN-verkko ei kuulu

Klikkaa malliraportti auki kuvasta

  • Alkuvalmistelut, joita varten asiakas toimittaa Triuvarelle tilan pohjapiirroksen
  • Mittaus, eli asiantuntija kulkee tilassa mittauslaitteiston kanssa
  • Mittausten tulosten analysointi
  • Raportointi ja korjausehdotukset. Triuvare toimittaa asiakkaalle raportin mittauksen ja analyysin tuloksista sekä korjausehdotukset ongelmakohdista.

Halutessanne voimme toteuttaa myös raportissa esitetyt korjaukset, joista teemme pyydettäessä tarjouksen WLAN-mittauksen jälkeen. Korjauksen jälkeen Triuvare tekee uudestaan mittauksen ja analysoinnin veloituksetta, jotta nähdään, että ongelmat ovat ratkenneet.

Hinnasto

1 000 € + matkakulut (sis. kilometrikorvaus Tampereen toimistolta, matka-aika 115 €/h, mahdollinen päiväraha, mahdolliset majoituskulut).

Mikäli rakennuksessa on kerroksia enemmän kuin yksi, jokaisesta lisäkerroksesta veloitamme 250 €.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina