Huoleton™ -WLAN-suunnittelu

WLAN-suunnittelun avulla tukiasemien paikat, määrä ja sijoittelu perustuvat mitattuun tietoon, jolloin verkko toimii optimaalisesti.

Perinteisesti WLAN-verkko rakennetaan niin, että tukiasemien paikat ja määrä arvataan, ja tukiasemien määrää lisätään, mikäli kuuluvuus ei ole riittävä. Triuvaren WLAN-mittauksen avulla ensin mitataan, miten rakenteet, kuten seinät, läpäisevät WLAN-signaalia, ja tehdään suunnittelu sen mukaan. Näin vältytään tukiasemien ali- ja ylimitoittamiselta.

Prosessi etenee seuraavasti:

  • Alkuvalmistelut, joita varten asiakas toimittaa Triuvarelle tilan pohjapiirroksen. Asiakkaan kanssa käydään läpi verkon käyttötarkoitus.
  • Mittaus, eli asiantuntija käy paikan päällä mittaamassa mm. seinien paksuudet ja WLAN-signaalin läpäisykyvyn.
  • Suunnitelma, jossa kartoitetaan mahdollinen verkkokaapelin tarve ja tehdään esitys käytettävistä tukiasemista, niiden määrästä ja sijoittelusta, sekä kanavasuunnittelu

Suunnitteluvaiheen jälkeen voimme halutessanne toteuttaa myös asennuksen. Hinta riippuu tukiasemien ja muiden elementtien määrästä sekä vaadittavista asennuksista. Asennusvaiheeseen kuuluu WLAN-mittaus, jolla varmistetaan lopputuloksen laatu.

Hinnasto

Hinnoitellaan pohjakuvan perusteella. Työmäärä riippuu seinien lukumäärästä ja tilan koosta. Lisäksi laskutetaan matkakulut (sis. kilometrikorvaus Tampereen toimistolta, matka-aika 115 €/h, mahdollinen päiväraha, mahdolliset majoituskulut). Mikäli rakennuksessa on kerroksia enemmän kuin yksi, jokaisesta lisäkerroksesta veloitamme 250 €.

Esimerkkihintoja:

  • Toimisto 400 m², paljon seiniä: 900 €
  • Halli tai avokonttori jossa korkea katto 400 m²: 550 €
  • Avoin tuotantotila 3 000 m²: 700 €
  • Varastohalli täynnä hyllyjä 5 000 m²: 1500 €

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina