Huoleton™ -varmuuskopiointi

Huoleton™ -varmuuskopiointi huolehtii automaattisesti, että yrityksesi tiedot säilyvät laiterikon tai inhimillisen virheen sattuessa. Varmuuskopioiden nopea palautus uusimpaan versioon säästää työaikaa.

Tiedostot tallessa – automaattisesti ja turvallisesti

Huoleton™ -varmuuskopiointi - Triuvare Oy

Tiedostojen katoaminen tallennusmedian rikkoutumisen tai käyttäjän inhimillisen virheen takia on tilanne, jossa voi mahdollisesti menettää useiden päivien ja tuhansien eurojen edestä työtä. Jos tiedostojen katoamiseen ei ole varauduttu varmuuskopioilla, niiden palauttaminen erikoistuneiden yritysten kautta voi olla arvokasta ja haastavaa – joskus jopa mahdotonta.

Palauttaminen on usein vaikeaa, jos datan katoamisen jälkeen levylle on jo kirjoitettu uutta tietoa vanhan päälle. Nopeasti yleistyvien SSD-levyjen suhteen palauttaminen on entistä vaikeampaa, usein jopa mahdotonta.

Katso alta miten Huoleton™ -varmuuskopiointi säästää nimensä mukaisesti sinut ylimääräisiltä huolenaiheilta.

Helpota työskentelyäsi näiden kolmen ominaisuuden avulla:

1. Automaattisuus estää unohdukset

Mikäli nykyinen varmuuskopiointi perustuu muistitikulle tai ulkoiselle kovalevylle tallentamiseen ilman, että toimintoja on automatisoitu – voi varmuuskopioinnin teko silloin tällöin unohtua. Huoleton™ -varmuuskopiointi suorittaa varmuuskopioinnin verkon yli automaattisesti määriteltynä ajankohtana, esimerkiksi päivittäin.

2. Valvonta ja varmistus

Varmuuskopioinnista saa halutessaan sähköpostitse ilmoituksen aina, kun varmuuskopiointi on suoritettu. Mikäli varmuuskopiointiohjelmaan tai koneeseesi tulee vika, voit olla huoletta: Triuvaren ICT-asiantuntijat näkevät heti, mikäli varmuuskopiointia ei ole suoritettu asetusten mukaisesti sovittuna ajankohtana, otamme sinuun yhteyttä ongelman ratkaisemiseksi. Samoin jos tallennustilan raja ylittyy huomaamattasi, otamme yhteyttä sen kasvattamiseksi.

3. Salattuna palvelimella

Tiedostot siirtyvät salattuna palvelimelle, mikä varmistaa tiedonsiirron turvallisuuden. Mikäli varmuuskopioinnit ulkoisilla kovalevyillä tai nauhoilla ovat samoissa tiloissa missä yrityksen työasemat ja palvelimet sijaitsevat, tulipalon tai varkauden yllättäessä ei tämän tyyppisestä varmuuskopioinnista ole hyötyä.

OneDrive for Business

Pilvipalvelut vai varmuuskopiointi?

Tiesitkin jo varmaan, että pilvipalvelut, kuten OneDrive for Business, Google Drive ym. ovat hyvä ja näppärä tapa pitää tiedostot matkassasi eri laitteilla. Varmuuskopioinnin korvaajia ne eivät silti ole: jos synkronointi ei ole automatisoitua, pitää tiedostot siirtää käsin pilvipalveluun, mikä lisää ylimääräisen muistamisen ja työn määrää.

Automaattinen synkronointikaan ei poista kaikkia haasteita: mikäli tärkeään tiedostoon tulee joko inhimillisen syyn tai esim. kovalevyn vaurioitumisen takia ongelma, siirtyy korruptoitunut tiedosto pilvipalvelimelle ja korvaa entisen, toimivan version tiedostosta. Tämä koskee erityisesti myös haittaohjelmien ja viruksien aiheuttamia muutoksia ja tuhoja kovalevylle. Erityisesti kuluttajamaailmaan tarkoitetuissa pilvipalveluissa ei ole mukana versiohallintaa joka estäisi tällaisten tilanteiden syntymisen.

Huoleton™ -varmuuskopiointi mahdollistaa saman, jo useamman kerran päälle kirjoitetun tiedoston eri version palauttamisen. Voit siis pelastaa tiedoston aiemman version, mikäli tiedostoon on tullut muutoksia joita haluat perua. Kätevää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hinnasto

50 GB 25 €/kk
70 GB 35 €/kk
100 GB 50 €/kk
150 GB 75 €/kk
175 GB 85 €/kk
200 GB 95 €/kk
275 GB 125 €/kk
350 GB 150 €/kk
400 GB 175 €/kk
500 GB 200 €/kk

Käytössä olevaa varmuuskopioinnin levytilaa ei rajata käyttäjä-/työasemakohtaisesti, eli kapasiteetti on yrityskohtainen. Käyttöönotto onnistuu helposti etänä hintaan 50 €/työasema, 100 €/palvelin.
Hintoihin lisätään ALV 24%.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina