Huoleton™ Webhotelli

Triuvare tarjoaa asiakkailleen www-sivutilan (webhotellipalvelu) ja nimipalvelut edulliseen kuukausihintaan (laskutusjakso 12 kk). Sivutilaa ylläpidetään kotimaisessa laitesalissa ja toiminta on jatkuvassa valvonnassa. Palvelimet on kahdennettu ja varmistukset levytilalle tehdään vuorokausittain. Saatavilla on eri tasoisia palvelupaketteja, joista valitaan yrityksen tarpeita vastaava vaihtoehto.

Palvelimet

Palvelimet, joilta asiakas vuokraa kapasiteettia verkkosivujaan varten, on kahdennettu kriittisiltä komponenteiltaan kahteen toisistaan täysin erilliseen laitesaliin. Laitteiston vikasietotilanteessa palvelut siirtyvät näin toiselle raudalle. Palvelimet sijaitsevat fyysisesti Ruovedellä sekä Ylöjärvellä.

Palvelinten varmistus

Levytila varmuuskopioidaan kerran vuorokaudessa ja varmistuksia säilytetään 14 vuorokautta. Varmistusten onnistumista seurataan raporttien avulla ja mikäli varmistus epäonnistuu, saamme tietoomme myös epäonnistumisen syyn. Lisäksi varmistusten eheyttä testataan säännöllisesti (noin kerran kuukaudessa klo 22-06 välillä) testipalautusten avulla, jolloin voidaan varmistua siitä, että tiedot ovat tallella, vaikka www-palvelin sanoisi sopimuksensa irti.

Mikäli varmistusten palautuksia joudutaan tekemään, tehdään tämä tuntityönä. Tässä tilanteessa hinta-arvio kannattaa kysyä Triuvaren myynniltä. Yhteystiedot: 03 389 1600 ja myynti@triuvare.fi.

Palvelinten luotettavuus

Kaikki huolto- ja päivitystoimenpiteet, jotka saattavat aiheuttaa häiriötä, pyritään keskittämään kuukausittaiseen huoltoajankohtaan (sijoittuu jokaisen kuukauden toisen viikon tiistai-keskiviikko väliselle yölle klo 00-06 välille). Mahdollisten katkojen määrä on siten minimoitu ja mahdolliset vikatilanteet korjataan aina mahdollisimman nopeasti.

Palvelupaketit

Tarjoamamme palvelupakettivaihtoehdot ovat seuraavat:

    Basic Plus Premium
Levytila 1 gb 5 gb 20 gb
Liikenne 10 gb/kk 50 gb/kk 100 gb/kk
MySQL -kannat rajaton rajaton rajaton
Alidomainit rajaton rajaton rajaton
Hinta 5 €/kk 10€/kk 35 €/kk

 

Lisäpalvelut

Lisäliikenne: 1 €/10 gb/kk 1 €/10 gb/kk 1 €/10 gb/kk
Lisälevytila 2 €/gb/kk 2 €/gb/kk 2 €/gb/kk

 

HUOM! Verkkosivutilan hinta sisältää korkeintaan yhden tunnin verkkosivujen siirtotyötä Triuvaren alustalle tai vaihtoehtoisesti julkaisujärjestelmän asennuksen (WordPress, Drupal, Joomla).

Verkkosivutila ja sivuston ylläpito ei pidä sisällään verkkosivujen muutostöitä. Triuvare vastaa ainoastaan verkkosivuille hankittavasta palvelintilasta.

Verkkosivutilan ja lisäpalveluiden laskutusjakso on 12 kk.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja Huoleton™-palvelukokonaisuudesta tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

Asiakkaidemme kokemuksia Huoleton™-palvelukokonaisuudesta

SAKU ry: Ulkoistettuun IT-palveluun oli helppo siirtyä

Saija Sippola on tyytyväinen Triuvaren palveluun

Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry siirtyi viime kesänä käyttämään Triuvaren ulkoistettua IT-palvelua ja Office 365 -ohjelmistoa. SAKU ry tarjoaa liikunta-, kulttuuri ja hyvinvointipalveluita ammatilliseen koulutukseen opiskelijoille ja henkilöstölle. Siirtymisen lähtökohtana oli tarve IT-tuelle yhdistyksen oman IT-henkilön keskittyessä ohjelmointitöihin. Toinen lähtökohta oli etätyöskentelyn helpottaminen. Valtakunnallisena järjestötoimijana SAKU ry:n henkilöstö liikkuu ympäri Suomen. Kumppaniksi […]

Lue koko tarina

Connection House Oy: Asiakaslähtöistä IT-palvelua luotettavasti ja mutkattomasti

Connection House käyttää Triuvaren it-tukea

Connection House Oy on elinkeinoelämän järjestöjen ja niiden strategisten kumppaneiden myynti- ja markkinointityöhön erikoistunut tamperelainen yritys. Yritys halusi ulkoistaa vastuun koko IT-ympäristönsä ylläpidosta ja valitsi ratkaisukseen Triuvaren Huoleton™ Premium -palvelun. Huoleton™ Premium -palvelu on kiinteähintainen palvelu, jossa Triuvare toimii yrityksen ulkoistettuna IT-osastona. Kuukausimaksuun kuuluvat esimerkiksi työasemien elinkaaripalvelut, palvelinympäristön ylläpito- ja valvontatyöt, verkon hallinta sekä kaikki tarvittava tuki […]

Lue koko tarina