Triuvarelle uusia kompetensseja Microsoftin kumppanuudessa

Triuvare on saavuttanut uusia kompetensseja Microsoftin kumppanuudessa. Kompetenssit ovat osoituksia Triuvaren osaamisen tasosta ja pätevyydestä Microsoftin silmissä. Kompetenssit saavutetaan täyttämällä tiettyjä vaatimuksia, joihin kuuluvat henkilökohtaisten sertifikaattien suorittaminen, asiakkailla käytössä olevat Microsoftin palvelut sekä asiakasreferenssit. Kompetenssit arvioidaan kerran vuodessa.

Uusia kompetensseja Triuvarelle

Triuvare on saavuttanut Microsoftin kumppanuuden kolmella uudella alueella

Uusia kompetenssejamme ovat:
Cloud Platform (Silver)
Messaging (Silver)
Collaboration and Content (Silver)

– Nyt saavutetut kompetenssit kertovat erityisesti Azure-palveluiden, Microsoft Exchangen ja Sharepoint-ympäristön osaamisesta. Olemme ylpeitä uusista kompetensseista, jotka tekevät näkyväksi asiantuntijoidemme osaamisen, kertoo Triuvaren teknologiajohtaja Timi Rantanen.

Triuvare on jo aikaisemmin saavuttanut seuraavat kompetenssit:

Cloud Productivity (Silver)
Datacenter (Silver)
Small and Midmarket Cloud Solutions (Gold)
Devices and Deployment (Gold)
Midmarket Solution Provider (Gold)


IT-palveluiden hankinta ja ostaminen ovat organisaatioille hankkeita, joilla voidaan saavuttaa kaivatun huolettomuuden lisäksi suoria kustannussäästöjä.Teimme tarjouspyyntöpohjan helpottamaan IT-palveluntarjoajien vertailua. IT-palveluiden kilpailutuksissa valintaa ohjaa usein palvelukokonaisuuden hinta, mutta palvelukokonaisuuksissa on myös laajoja sisällöllisiä eroja, joiden vertailu voi olla haastavampaa.