Office 2016 julkistettiin!

Microsoft julkaisi syyskuussa uudet Office 2016 -sovellukset. Ryhmätyöskentelyominaisuuksiin on kiinnitetty entistä enemmän huomiota ja nyt työpöytäohjelmilla on mahdollista muokata tiedostoja samanaikaisesti samaan tyyliin, mikä ennen onnistui sovelluksien ns. Online -versioissa internet-selaimessa.

Uudet 2016-versiot sovelluksista ovat automaattisesti saatavilla osaan Office 365 -palvelupaketeista. Jos et ole varma, kuuluvatko Office 365 -lisenssiisi automaattisesti uudet versiot Office-sovelluksista tai haluat tietää mitä muuta uutta Office 2016 tuo tullessaan, katso lisää täältä.


IT-palveluiden hankinta ja ostaminen ovat organisaatioille hankkeita, joilla voidaan saavuttaa kaivatun huolettomuuden lisäksi suoria kustannussäästöjä.Teimme tarjouspyyntöpohjan helpottamaan IT-palveluntarjoajien vertailua. IT-palveluiden kilpailutuksissa valintaa ohjaa usein palvelukokonaisuuden hinta, mutta palvelukokonaisuuksissa on myös laajoja sisällöllisiä eroja, joiden vertailu voi olla haastavampaa.