Office 365 tuo käyttäjähallinnan Windows 10 -ympäristöön

Yksi hyvä syy lisää päivittää Windows 10 käyttöjärjestelmään: Office 365 -palveluun veloituksetta sisältyvä Azure Active Directory (AD) tuo käyttäjätilien ja salasanojen hallinnan saataville myös pienemmillekin yrityksille. Perinteisesti AD:n eli toimialueen hallinta on vaatinut oman palvelimen, mutta Office 365:n ja Windows 10:n myötä pilvipalveluna toteutettava AD on kätevä lisä IT-ympäristön hallintaan.

Office 365 -portaalin alle määritelty tunnuksien hallinta selkeyttää IT-ympäristön hallintaa etenkin silloin, kun tietokoneelle kirjautumiseen ei tarvitse muistaa eri käyttäjätilejä ja salasanoja. Samat kirjautumistiedot riittävät sekä tietokoneelle että Office 365 -palveluihin.

Lisäksi salasanan unohtuessa kirjautumisongelmat päästään ratkaisemaan entistä nopeammin IT-tuen kanssa suoraan keskitetystä hallinnasta. Mikäli yrityksellänne on käytössä Office 365 sekä Windows 10 -tietokoneita tai ajatuksia niiden päivittämiseksi, ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää Azure AD:stä sekä Iisihallinta™ -käyttöönottopalvelustamme.


IT-palveluiden hankinta ja ostaminen ovat organisaatioille hankkeita, joilla voidaan saavuttaa kaivatun huolettomuuden lisäksi suoria kustannussäästöjä.Teimme tarjouspyyntöpohjan helpottamaan IT-palveluntarjoajien vertailua. IT-palveluiden kilpailutuksissa valintaa ohjaa usein palvelukokonaisuuden hinta, mutta palvelukokonaisuuksissa on myös laajoja sisällöllisiä eroja, joiden vertailu voi olla haastavampaa.