Office 365 laskutus mahdollista nyt Triuvaren kautta

Asiakkaamme ovat tähän asti maksaneet Office 365 -lisenssimaksut suoraan Microsoftille ja laskutus on tapahtunut joko suoraan luottokortilta tai laskuna. Luottokorttimaksujen kuitit on kuitenkin pitänyt hakea erikseen portaalista, eikä verkkolaskuun ole ollut aiemmin mahdollisuutta.

Nyt asiaan on tarjolla uusi, paljon toivottu vaihtoehto: asiakkaamme voivat ostaa ja maksaa Office 365 -lisenssit suoraan Triuvarelta. Tällöin myös verkkolaskutus tulee automaattisesti saataville, mikä helpottaa yrityksen toimintoja taloushallinnon näkökulmasta. Asiakkaidemme olemassa olevat Office 365 -tilaukset muutetaan uuden käytännön mukaisiksi samassa yhteydessä, kun kuluva tilausjakso päättyy (useimmat tilaukset uusitaan kerran vuodessa).

Muutos ei vaadi asiakkaalta mitään toimenpiteitä ja informoimme jokaista asiakasta erikseen, kun uusi käytäntö on tulossa voimaan heidän osaltaan. Otathan yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää asiasta.


IT-palveluiden hankinta ja ostaminen ovat organisaatioille hankkeita, joilla voidaan saavuttaa kaivatun huolettomuuden lisäksi suoria kustannussäästöjä.Teimme tarjouspyyntöpohjan helpottamaan IT-palveluntarjoajien vertailua. IT-palveluiden kilpailutuksissa valintaa ohjaa usein palvelukokonaisuuden hinta, mutta palvelukokonaisuuksissa on myös laajoja sisällöllisiä eroja, joiden vertailu voi olla haastavampaa.