Huoleton™ Premium

Triuvare Huoleton™ Premium on organisaatiosi ulkoistettu ICT-osasto, joka tekee jatkuvaa kehityskohteiden paikantamista, ongelmien ennaltaehkäisyä ja antaa loppukäyttäjille yhden yhteyspisteen kaikkiin tarpeisiin.

Toimimme aidosti kumppanina ja mietimme liiketoimintaa tukevat ratkaisut pitkäjänteisesti sekä ehkäisemme ongelmat mahdollisimman hyvin ennalta. Ulkoistamalla ICT-palvelut Triuvarelle saat käyttöösi laajemman osaamisen kuin oman yksittäisen työntekijän kautta olisi mahdollista.


Tutustu hinnoitteluun

ICT-palvelut kannattaa antaa osaaviin käsiin

Asiantuntijamme antavat tukea haastavissakin ongelmissa ja ratkovat loppukäyttäjien haasteita. Loppukäyttäjille on aina yksi selkeä kontaktipiste, jonka kautta ICT-tuki on tarjolla. Saat käyttöösi kattavan ICT-dokumentaation ja ylläpito- ja vianselvityspalvelun ilman käyttörajoituksia.

Huoleton™ Premium pitää sisällään myös valvonnan ja ylläpidon, jolloin tiedät että laitteiden päivitykset ovat ajantasalla ja ylläpito toimii. Hinta määräytyy kiinteästi laitteiden määrän mukaan ja se joustaa määrän muutoksissa. Näin ICT-kulut ovat täysin budjetoitavissa, eikä yllätyksiä synny.

Palvelun skaalautuminen oli yksi tärkeimmistä syistä Huoleton™ Premium -palvelumalliin siirtymisen taustalla. Se ei olisi kannattavaa, että toimisimme kuten parturissa ja ostaisimme aina uuden tuolin ja osaajan liiketoimintamme kasvaessa.

Lue Duell Oyj:n tarina >>

Miksi ICT-palvelut kannattaa hankkia jatkuvana palveluna satunnaisten tukituntien sijaan? Koostimme vertailun eri palvelumallien kustannuksista blogiimme.

Huolettomat tietotekniikkaratkaisut yrityksellesi – varaa keskustelu!

Varaa maksuton 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa. Kerromme lisää huolettomista IT-ratkaisuistamme ja pääset kysymään kaikki mielesi päällä olevat kysymykset. Samalla voimme yhdessä arvioida, millainen ratkaisu sopii yrityksellenne parhaiten.

Yhä useampi ICT-ympäristö on dokumentoitu puutteellisesti

Huoleton™ Premium -asiakkaana ylläpidämme ICT-dokumentaation puolestasi. Pidämme kirjaa kaikista käytössä olevista ratkaisuista, jolloin muutosten ja suunnitelmien tekeminen on helpompaa. Tekemämme dokumentaatio on aina vapaasti asiakasyrityksen käytettävissä.

Huoleton™ Premium -asiakkaillamme on yhteinen tavoite kanssamme – mahdollisimman vähän ongelmia ja tukipyyntöjä. Mitä toimivampana IT-ympäristö pysyy, sen parempi molempien osapuolten liiketoiminnalle.

Sopisiko jatkuva ICT-palvelu teille?

Selvitä maksuttoman ICT-palveluiden kartoituskyselyn avulla ympäristönne nykytila ylläpidon ja ennakoinnin näkökulmasta. Täyttämällä kartoituskyselyn, saat

  • asiantuntijoidemme palautteen ICT-ympäristönne nykytilasta
  • vinkit ICT-ympäsitönne seuraaviin kehityskohteisiin
  • samalla selkeän koonnin esimerkiksi ICT-palveluiden kilpailutus- tai ulkoistusprosessin tueksi.

Täytä maksuton ICT-palveluiden kartoituskysely

Näistä Huoleton™ Premium koostuu

Kumppanuus

Asiakasvastaava ja tekninen vastaava huolehtivat ja ymmärtävät organisaationne tarpeet sekä pitävät huolen siitä, että käytössä ovat asianmukaiset ja nykyaikaiset ratkaisut.

Käyttäjätuki

Mikäli ongelmia esiintyy, palveluun kuuluu rajaton käyttäjätuki koko organisaation ICT-ongelmissa, kuten tulostusongelmissa, verkko-ongelmissa jne. sekä yksittäisen käyttäjän kohtaamissa haasteissa. Palveluun kuuluu myös käyttäjätunnusten hallinta.

ICT-dokumentaatio

Ajantasainen selvitys ICT-infranne nykytilasta ja käytössä olevista laitteista.

Mobiililaitteet

Loppukäyttäjätuki, mobiililaitehallinta ja liittymien hallinta sekä säännöllinen liittymien kilpailutus. Sisältää kaikki mobiililaitteisiin liittyvät työt (pl. asennus).

Työasemien ja palvelinten ylläpito

Työasemien päivitystenhallinta, palvelimien ylläpito ja valvonta sekä vianselvitykset ja tarvittavat korjaukset.

Laitehankintojen konsultointi

Etsimme haluttuun käyttötarkoitukseen juuri oikeat laitteet.  Laiteriippumattomana toimijana kilpailutamme ja vertaamme parhaiten soveltuvat laitteet

Huoleton™ Premium -palvelukokonaisuus

 

  • Kun halutaan ulkoistaa ICT-ympäristön ylläpito ja kehitys
  • Kun halutaan antaa loppukäyttäjille yksi yhteyspiste kaikissa ICT-ongelmissa
  • Selkeä hinnoittelumalli – ei yllätyksiä ICT-kuluissa, joten helppo budjetoida
  • Kun haluat kumppanin, joka ehkäisee ongelmia ennalta
  • Kun haluat käyttöösi useamman osaajan laajemman osaamisen sekä palvelutasosolupauksen

Miksi valita Huoleton Premium?

Tyytyväiset asiakkaamme ovat osoitus ammattitaidostamme ja luotettavuudestamme.

Asiakasvastaavamme ajattelevat aidosti asiakkaan parasta. Sanomme suoraan, jos asiakkaan toivoma ratkaisu ei ole paras mahdollinen. Asiakkaamme luottavat meihin. Mittaamme jatkuvasti asiakaskokemusta, ja asiakkailta saamamme palaute on erinomaista.

”Suosittelen Triuvarea yrityksille, jotka haluavat vahvan IT-organisaation, asiantuntemusta, osaamista ja erinomaista palvelua, etsivät ja haluavat kasvua, mutta joille IT ei ole ydinbisnestä. On kannattavampaa keskittyä omaan liiketoimintaan ja jättää perusinfraan liittyvät IT-asiat ammattilaisille.”
– Marko Viita-aho, ICT Manager, Duell Oyj.

Tutustu asiakastarinoihimme

Hinnoittelu

Huoleton Premium hinnoitellaan työasemien, mobiililaitteiden, palvelinten ja toimipisteiden määrän mukaan.

Työasema  
51,39 € / kk  
Mobiililaite  
11,48 € / kk  
Palvelin  
112,40 € / kk  
Toimipiste  
13,30 € / kk  

Hintaesimerkkejä

10 työasemaa
10 mobiililaitetta
1 toimipiste  
642 € / kk (alv. 0%)  
50 työasemaa
50 mobiililaitetta
5 palvelinta
2 toimipistettä  
3732,1 € / kk (alv. 0%)  
200 työasemaa
200 mobiililaitetta
15 palvelinta
8 toimipistettä  
14366,4 € / kk (alv. 0%)  

Kysy aiheesta lisää

Kiti Rantanen

Sales Manager
kiti.rantanen@triuvare.fi
044 2383 593


IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!