Laitteet, ylläpito- ja elinkaaripalvelut

Helpota tietokoneiden ja IT-laitteiden hallintaa

Uuden laitteiston hankinnan yhteydessä törmätään usein runsaan tarjonnan aiheuttamaan ongelmaan. Esimerkiksi kannettavia tietokoneita on markkinoilla satoja erilaisia malleja, joista osa soveltuu enemmän liikkuvaan työhön ja osa on puhtaasti pöytäkoneen korvaajia.

Asennuspalvelu

Huoleton™ -asennuspalvelu tekee uusien laitteiden käyttöönotosta sujuvaa. Saat tietokoneen tai mobiililaitteen käyttöön täysin toimintavalmiina eikä työaikaa kulu hukkaan.

Lue lisää

Laitehankinnat

Aiheuttavatko laitehankinnat harmaita hiuksia? Ovatko alitehoiset läppärit jatkuvana harmina?

Entä jos valitsemme yhdessä juuri teille sopivat koneet ja laitteet?

Lue lisää

Mobiililaitehallinta

Mobiililaitteiden rooli on yrityksissä jo lähes yhtä tärkeä kuin kannettavien tietokoneiden.

Huoleton™ Mobiililaitehallinta varmistaa, että mobiililaitteen koko elinkaari otetaan huomioon.

Lue lisää

Työasemien päivitysten hallinta

Huoleton™ -päivitystenhallinta hoitaa ohjelmapäivitykset automaattisesti ja keskitetysti edullisella kuukausihinnalla.

Lue lisää

Palvelinten ylläpito ja valvonta

Huoleton™ Palvelinylläpito huolehtii automaattisesti, että yrityksesi palvelimien käyttöjärjestelmät ovat päivitettynä. Samalla valvomme palvelinten resurssien käyttöä sekä ennaltaehkäisemme käyttökatkoksia ja niistä aiheutuvia ongelmia.

Lue lisää

Varmuuskopiointi

Huoleton™ -varmuuskopiointi huolehtii automaattisesti, että yrityksesi tiedot säilyvät laiterikon tai inhimillisen virheen sattuessa. Varmuuskopioiden nopea palautus uusimpaan versioon säästää työaikaa.

Lue lisää

Tietoturva

Virustorjunta huolehtii automaattisesti, että yrityksesi koneet ja laitteet ovat suojattuna. Kun se on keskitetysti hallittu, voit olla varma, että ohjelmisto on kaikilla laitteilla asennettuna ja päivitetty.

Lue lisää

Webhotelli- ja domainpalvelut

Tarjoamme myös verkkopalveluiden ylläpitoa, eli saat kauttamme webhotellin, verkko-osoitteen ja nimipalveluiden ylläpidon.

Lue lisää

Hävitys

Kun laite siirtyy eteenpäin uusiokäyttöön tai kierrätykseen, arkaluonteisten tietojen kuten sähköpostiviestien, tiedostojen ja jopa käyttäjätunnuksien sekä salasanojen turvallisuus on uhattuna.

Lue lisää

Microsoft 365

Microsoft 365 tuo yritykselle kaikki nykyaikaiset työkalut niin perinteiseen kuin liikkuvan työn tekemiseen. Tutustu monipuoliseen palvelutarjoomaamme:

Lue lisää

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!