Asennuspalvelu

Huoleton™ -asennuspalvelu tekee uusien laitteiden käyttöönotosta sujuvaa.
Saat tietokoneen tai mobiililaitteen käyttöön täysin toimintavalmiina eikä työaikaa kulu hukkaan.


Tutustu hinnoitteluun

Helpota tietokoneiden ja mobiililaitteiden käyttöönottoa

Triuvaren Huoleton™ -asennuspalvelu helpottaa uusien laitteiden käyttöönottoa. Laitteistot toimitetaan ensin Triuvaren toimistolle, missä ne asennetaan ja toimitetaan vasta valmiina asiakkaille. Asennuspalvelun saat sekä työasemille että mobiililaitteille.

Asennuspalvelu koostuu seuraavista osista

Asennus

Triuvaren asiantuntija asentaa laitteen Triuvaren tiloissa asiakkaan toiveiden mukaan. Työaseman asennukseen voi kuulua esimerkiksi laitekomponenttien asennus, käyttöjärjestelmän asennus, ajureiden asennus ja BIOS-päivitys, yhdessä sovittujen ohjelmien asennus, laitteen merkitseminen ja koneen tietojen dokumentointi. Mobiililaitteille päivitetään käyttöjärjestelmä viimeisimpään saatavilla olevaan versioon ja asennetaan asiakkaan kanssa sovitut sovellukset ja tilit. Suojakuoret, SIM-kortit, lisämuistikortit, panssarilasit ja muut oheislaitteet asennetaan.

Käyttöönotto

Laitteen käyttöönotto tehdään joko asiakkaan tiloissa tai etänä, mikäli laite postitetaan asiakkaalle. Käyttöönottoon kuuluu esimerkiksi laitteiden purkaminen ja asennus työpisteelle käyttökuntoon, sähköpostien ja tiedostojen siirto uudelle koneelle, lisenssiohjelmistojen siirto uudelle työasemalle, tulostinten määritys sekä opastusta laitteen käyttöön tarpeen mukaan. Mobiililaitteet toimitetaan asiakkaalle käyttövalmiina.

Asennus pikana?

Onnistuu! Kello 14 mennessä tulleet pikatilaukset toimitamme seuraavan kolmen arkipäivän sisällä asiakkaalle. Pika-asennuksesta veloitamme kiirelisää 150 e / työasema tai 50 e / mobiililaite.

Huoleton™ -asennuspalvelun edut

Puhdas asennus työasemille

Käyttöjärjestelmä asennetaan puhtaana asennuksena, eli koneeseen ei tule tarpeettomia laitevalmistajan esiasentamia mainosohjelmistoja.

Päivitetyt ajurit työasemille

Ajurit toimivat käyttöjärjestelmän ja laitteiston välisinä tulkkeina. Ajantasaisilla ajureilla varmistetaan, että laitteisto toimii asianmukaisesti.

Ajantasaiset perusohjelmistot

Usein työasemiin ja mobiililaitteisiin ehtii tulla päivityksiä sovelluksiin tai käyttöjärjestelmään ennen kuin laite ehtii valmistajalta käyttäjälle. Mikäli uusimpia versioita ei päivitetä laitteeseen asennusvaiheessa, laite alkaa kysellä päivityksiä heti kun se on saatu käyttöön.

Sovittujen sovellusten asennus

Useimmilla organisaatioilla on käytössä oman alan erikoisohjelmistoja. Huoleton™ -asennuspalvelussa asennamme laitteille etukäteen sovitut ohjelmistot.

Tarvitsetko asennuksen pikana?

Onnistuu! Kello 14 mennessä tulleet pikatilaukset toimitamme seuraavan kolmen arkipäivän sisällä asiakkaalle. Pika-asennuksesta veloitamme kiirelisää 150 e / työasema tai 50 e / mobiililaite.

Työasemat

Huoleton™ Premium -asiakkaat

150 €

/ työasema (alv 0%). Käyttöönottotyöt sisältyvät.

Huoleton™ ICT-tuki -asiakkaat

150 €

/ työasema (+ käyttöönoton työaika ICT-Tuki-kiintiöstä) (alv 0%)

Muut asiakkaat

250 €

/ työasema (+ käyttöönoton työaika 83,92 € / h) (alv 0%)

Mobiililaitteet

Huoleton™ Premium -asiakkaat

50 €

/ laite (alv 0%). Käyttöönottotyöt sisältyvät

Huoleton™ ICT-tuki -asiakkaat

50 €

/ laite (+ käyttöönoton työaika ICT-Tuki-kiintiöstä) (alv 0%)

Muut asiakkaat

75 €

/ laite (+ käyttöönoton työaika 83,92 € / h) (alv 0%)

Muista myös nämä palvelumme


Kysy aiheesta lisää

Kiti Rantanen

Sales Manager
kiti.rantanen@triuvare.fi
044 2383 593


IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!