Laitehankinnat

Aiheuttavatko laitehankinnat harmaita hiuksia? Ovatko alitehoiset läppärit jatkuvana harmina?

Entä jos valitsemme yhdessä juuri teille sopivat tietokoneet, mobiililaitteet ja muut tarvittavat työvälineet?


Tutustu hinnoitteluun

Aloitamme tarvekartoituksella, jonka tavoitteena on saada selkeä yhteinen käsitys siitä, minkälaisia laitteita teidän organisaatiossanne tarvitaan. Saat kartoituksen jälkeen vertailtavaksi 2-3 eri vaihtoehtoa perusteluineen. Ja kun sopiva vaihtoehto löytyy, hoidamme tilauksen ja toimituksen ilmoittamaasi paikkaan. Tietokoneet ja mobiililaitteet saat myös tarvittaessa valmiiksi esiasennettuina ja muut laitteet käyttövalmiina tarvittavien asennusten kera.

Oikea väline oikeaan tarpeeseen

Uusien laitteiden hankinnan yhteydessä törmätään usein runsaan tarjonnan aiheuttamaan ongelmaan. Esimerkiksi kannettavia tietokoneita on markkinoilla satoja erilaisia malleja, joista osa soveltuu enemmän liikkuvaan työhön kun taas osa on puhtaasti pöytäkoneen korvaajia. On tärkeää, että valitaan oikea laite käyttötarpeen mukaan. Näin se palvelee käyttäjää täysipainoisesti elinkaarensa ajan ja virheinvestoinneilta vältytään.

Näistä vaiheista laitehankinta koostuu

Tarvekartoitus ja tarjous

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi laitteiden todellisen käyttötarkoituksen ja määrittelemme hankinnalle budjetin.

Tilaus ja toimitus

Hoidamme laitteiden tilauksen ja toimituksen käyttövalmiina asiakkaalle asti, sovittuna ajankohtana.

Asennus ja käyttöönotto

Asennamme laitteille sovitut ohjelmistot ja varmistamme tarvittavat lisenssit kuntoon. Määritämme oheislaitteet käyttökuntoon.

 

Esimerkkihinnoittelu

Erikseen laskutettavan asennuspalvelun hinta määräytyy
käytössä olevan palvelumallin mukaisesti.

Peruskannettava

Tyypillinen yrityskäyttöön tarkoitettu peruskannettava, joka sisältää 3-vuoden onsite-takuun, telakointiaseman, 24″ erillisen näytön, langattoman hiiren ja näppäimistön, kantolaukun sekä 4G-modeemin integroituna.

 • Kertamaksu 1 855 € (alv. 0%)
 • Leasing 36kk – 64,11 €/kk (alv. 0%)

Tehokannettava

Tehokannettava esimerkiksi suunnittelukäyttöön, joka vaatii enemmän tehoa ja lisäksi 1TB lisätallennustilan.

 • Kertamaksu 3 370 € (alv. 0%)
 • Leasing 36kk – 112,42 €/kk (alv. 0%)

Kertamaksu

Kertamaksulla laite ostetaan yhdellä kertaa omaksi. Edullisin tapa hankkia laite, mutta koko kustannus maksetaan ostohetkellä.

Leasing

Hinnoittelu perustuu rahoituskertoimiin ja laitteesta maksetaan kuukausittain. Laitteen omistus ei siirry asiakkaalle. Leasing-kauden päättyessä laitteen voi lunastaa itselleen maksamalla etukäteen määritellyn summan. Soveltuu tilanteisiin, joissa laitteen kulut halutaan jakaa sen käyttöiälle ja laite halutaan mahdollisesti lunastaa omaan käyttöön leasing-jakson jälkeen.


Kysy aiheesta lisää

Kiti Rantanen

Sales Manager
kiti.rantanen@triuvare.fi
044 2383 593


Miksi keskitetyt laitehankinnat?

 • Saat aina tarpeitasi vastaavan laitteen käyttöön. Asiakassuhteen myötä opimme vielä paremmin tuntemaan organisaatiosi toimintaa ja pystymme helposti tarjoamaan juuri oikeanlaiset laitteet.
 • Lisenssit ja tietoturva tulevat samalla huomioitua
 • Säästät omaa aikaasi
 • Laite- ja toimittajariippumattomana toimijana pystymme ehdottamaan aina parhaiten sopivaa ratkaisua
 • Suosimme laitteita, joissa on 3 vuoden onsite-takuu, eli korjaaja tulee tarvittaessa paikan päälle. Laitevian sattuessa laitetta ei siis tarvitse lähettää korjattavaksi takuuhuoltoon.
 • Käytämme useampaa hankintakanavaa, millä varmistamme, että saat mahdollisimman edullisen hinnan
 • Saat laitteet halutessasi valmiiksi asennettuna

Koneet ja laitteet tulisi aina hankkia käyttötarkoituksen mukaisesti. Alitehoiset ”markettiläppärit” eivät vastaa siihen tarpeeseen. Oikeilla valinnoilla voit varmistaa, että työntekijät pystyvät työskentelemään seuraavat kolme vuotta tehokkailla ja laadukkailla välineillä.

Muista myös, että useassa organisaatiossa on monenlaisia työtehtäviä. Pelkkien Office-ohjelmien käytön lisäksi yhä useampi tekee työkoneella esimerkiksi kuvankäsittelyä.

Triuvaren kanssa hoidettu hankintaprosessi säästää aikaa ja rahaa ja vältyt virheinvestoinneilta.

Muista myös nämä palvelumme

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!