Microsoft 365 Advanced Threat Protection

Haluatteko ottaa yrityksenne käyttöön kehittyneemmät Microsoft 365 -sähköpostisuojaustoiminnot? Oletteko tehneet jo Microsoft 365 Email Protection -palvelun mukaiset määritykset organisaationne sähköpostipalveluun? Laajemmat ja edistyneemmät työkalut varmistavat vastaanottamiesi liitteiden ja linkkien turvallisuuden. Lisäksi työkalut tuovat edistyneempiä toimintoja roskapostisuodattimiin ja kalastelusuojauksiin.

Kehittyneet suojaustoiminnot turvallisten lähettäjien, liitteiden ja linkkien tunnistamiseen

Huijaussähköpostien määrä on kasvanut Microsoft 365 sähköpostipalvelun yleistyessä – lukuisat käyttäjät tekevät siitä luonnollisesti houkuttelevan alustan hyökkääjän näkökulmasta.
Microsoft 365 vastaa luonnollisesti haasteisiin kehittämällä jatkuvasti sen suojaustyökaluja. Tarjolla onkin pitkälle kehitettyjä oletustyökaluja. Tiesithän, että konsultoimme myös oletustyökalujen käytön tehostamisessa? Tutustu Microsoft 365 Email Protection -palveluumme!

Edistyneempää suojaa kaipaavien kannattaa tutustua Microsoft 365 Advanced Threat Protection -tuotteeseen. Tuote vaatii oman lisenssinsä. Sen hankittuaan käyttäjät hyötyvät Microsoft 365:n virtuaalitietokonteista, jotka tarkastavat jokaisen liitteen ja linkin ennen kuin käyttäjä ohjataan kohdesivustolle tai liite avataan.

Tuotteen avulla yrityksessänne voidaan varmistua siitä, että kaikki käsitellyt tiedostot ja verkkosivut ovat aina luotettavia

Loppukäyttäjä on yrityksen tietoturvan tärkein muuttuja

Tarjoamme Microsoft 365 Advanced Threat Protection -sähköpostisuojausta aina end-to-end -palveluna. Alkukartoituksen ja teknisen toteutuksen lisäksi autamme loppukäyttäjien tietotaidon kartuttamisessa.

Tiesithän loppukäyttäjien olevan merkittävässä roolissa yrityksen kokonaisvaltaisen tietoturvan kehittämisessä? Kerromme aiheesta lisää ladattavasssa tietoturvaoppaassamme. Lataa se nyt!

Palveluumme sisältyvät etäkoulutukset, joiden tarkoituksena on auttaa yrityksen työntekijöitä tunnistamaan tavallisimmat riskitekijät sähköpostin kanssa. Käymme läpi myös tavallisimmat ongelmatilanteet, joihin he saattavat työssään törmätä, ja kerromme ratkaisut niihin. Videoimme koulutukset, jolloin sen voi liittää osaksi myös uusien työntekijöiden perehdyttämistä.

 

Miksi Microsoft 365 Advanced Threat Protection?

Suojaa tietojenkalasteluviesteiltä

Ohjelmisto tunnistaa, kun lähettäjä on yrittänyt tekeytyä yrityksesi avainhenkilöksi, jonka kanssa usein viestit. Saat hälytyksen esimerkiksi silloin, kun lähettäjän osoite olisi etunimi.sukunimi(a)trivare.comsen sijaan, että lähettäjän domain on tuttu etunimi.sukunimi(a)triuvare.fi.

Automaattiset liitteiden tarkastukset

Edistyneemmät suojaustyökalut tarkastavat jokaisen vastaanottamasi liitteen automaattisesti virtuaalipalvelimilla virusten varalta. Näin ollen käsittelemäsi liitteet ovat aina varmistettu turvallisiksi.

Linkkien luotettavuuden tarkistus

Samoin kuin liitteet, myös linkit menevät Microsoftin virtuaalipalvelinten läpi ennen kuin sinut ohjataan sivulle. Virtuaalipalvelimet tarkistavat linkin maineen ja varoittavat käyttäjää, jos linkki ei vaikuta turvalliselta. Virtuaalipalvelimet tarkistavat linkit jokaisella klikkauskerralla – ei vain ensimmäisellä. Joten vaikka linkki olisikin muuttunut vasta ajan saatossa epäluotettavaksi, työkalu suojaa sinua myös silloin.

 

Edistyneemmät roskapostisuodattimet

Kalasteluviestien suojausten lisäksi lisenssi tuo käyttöön edistyneemmät suodattimet roskapostien varalta. Näin sähköpostin suodattimia voidaan kehittää entisestään, mikä vähentää virheitä: roskapostia pääsee entistä vähemmän läpi ja tärkeät viestit jäävät vieläkin harvemmin suodattimiin kiinni.

Käyttäjäkoulutusta tietoturvan ylläpitoon

Työkalujen lisäksi toteutamme käyttöönoton yhteydessä videoitavan käyttäjäkoulutuksen, jossa käymme läpi tyypillisimmät tilanteet esimerkiksi liitteiden ja linkkien tarkistamisen osalta.

Muiden Microsoft 365 -tuotteiden tietoturvan kehittäminen

Edistyneemmät suojaustoiminnot skaalautuvat myös muihin Microsoft 365 -tuoteperheen tuotteisiin. Esimerkiksi koko organisaation laajuudessa lisenssi on hyödynnettävissä myös Teamsiin tai One Driveen jaettujen tiedostojen automaattiseen tarkastamiseen virtuaalipalvelimilla.

Näistä Microsoft 365 Advanced Threat Protection koostuu

  • Tavallisimpien käyttötapausten kartoitus
  • Lisenssien hankinta
  • Tekninen käyttöönotto
  • Asetusten kehittäminen käyttökokemuksen perusteella
  • Käyttäjäkoulutus

Tutustu myös näihin


Kysy aiheesta lisää

Kiti Rantanen

Sales Manager
kiti.rantanen@triuvare.fi
044 2383 593


IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!