Microsoft 365 Email Protection

Mahdollista sähköpostisi tiukempi suojaus ja vahvista domainisi luotettavuutta. Microsoft 365 Email Protection -palvelumme avulla suojaat sähköpostisi vahvistamalla luotetut lähettäjätahot.


Milloin Microsoft 365 Email Protection?

Suojaa verkostoasi roskapostilta määrittämällä luotetut lähettäjät

Käytämme sähköpostia päivittäin viestiessämme verkostoillemme ja kumppaneillemme. Suuri käyttöaste tekee työkalusta valitettavasti houkuttelevan myös hakkereiden silmissä. Tämän vuoksi luemme uutisista toimitusjohtajien nimissä lähetetyistä huijaussähköposteista ja roskapostimme tulvii toisinaan mitä erikoisempia tarjouksia.

Tiesitkö, että jos jokainen organisaatio tekisi sähköpostin suojausasetuksiin vaadittavat määritykset ja merkitsisivät luotettavat lähettäjät, eli ne ohjelmistot, laitteet ja IP-osoitteet, jotka saavat lähettää yrityksen nimissä sähköpostia, meillä ei käytännössä olisi lainkaan roskapostia?

Microsoft 365 tarjoaa sähköpostipalvelulleen tärkeitä suojausasetuksia, joita valitettavan harvoin hyödynnetään. Näiden työkalujen hyödyntäminen ei vaadi uusia lisenssejä, vaan ne ovat jokaisen käyttäjän saatavilla, kunhan tekniset määritykset taittuvat.

Perusta kehittyneemmille sähköpostisuojaustyökaluille

Vakiotyökalujen hyödyntäminen on perusta kehittyneempien sähköpostisuojaustyökalujen käyttöönottoon. Tutustu esimerkiksi Microsoft 365 Advanced Threat Protection -työkaluun ja nosta suojaustasoa lähetettyjen viestien lisäksi myös vastaanotettujen sähköpostien osalta.

Sähköpostin ollessa kriittinen osa yrityksen IT-infraa, sen suojaus vaikuttaa merkittävästi myös yrityksen kokonaisvaltaiseen tietoturvaan ja -suojaan. Miten voit varmistaa yrityksesi sähköpostin lisäksi koko IT-ympäristön tietoturvallisuuden? Lataa maksuton tietoturvaoppaamme ja lue lisää!

Näistä Microsoft 365 Email Protection koostuu

Auditointi

Alkukartoituksessa selvitetään kaikki sähköpostiviestejä lähettävät luotetut tahot. Tavallisimmin luotettaviin lähettäjiin merkitään itse sähköpostisovelluksen lisäksi toimiston välityspalvelimen IP-osoite, jota tavallisimmin käyttävät monitoimilaitteet, skannerit tai muut sisäverkon laitteet, sekä esimerkiksi markkinoinnin automaatiojärjestelmä tai muu uutiskirjetyökalu.

Tekniset asetukset

Microsoft 365 Email Protection ei vaadi uusia lisenssejä, vaan palvelun tekninen toteutus tehdään suoraan Microsoft 365 -ympäristössä. Vaikka me vastaamme teknisestä toteutuksesta, varmistamme kuitenkin myös asiakasyrityksen ymmärtävän eri asetusten toimintaperiaatteet ja logiikat.

Ylläpito ja kehittäminen

Aina on mahdollista, että jokin roskaposteista pääsee suodattimien läpi tai jokin tärkeä sähköposti jää kiinni roskapostisuodattimiin. Näissä tapauksissa käymme uudelleen roskapostisuodatinten logiikat läpi ja kehitämme niitä uuden tiedon valossa.

 

Milloin Microsoft 365 Email Protection?

  • Kun halutaan vähentää roskapostin määrää
  • Kun halutaan tarjota vastaanottajalle parhaat mahdollisuudet varmistua siitä, tuliko viesti oikeasti yrityksen edustajalta vai ei
  • Kun halutaan kartoittaa, mistä palveluista lähetetään yrityksen nimissä sähköpostia
  • Kun halutaan kasvattaa organisaation tietoutta roskapostisuodattimien toimintalogiikoista
  • Kun halutaan panostaa tulevaisuudessa myös kehittyneempiin sähköpostisuojaustyökaluihin

Tutustu myös näihin

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!