Palvelinylläpito

Huoleton™ Palvelinylläpidon avulla pidämme huolta, että yrityksesi palvelimien käyttöjärjestelmät ovat päivitettynä. Samalla valvomme palvelinten resurssien käyttöä sekä ennaltaehkäisemme käyttökatkoksia ja niistä aiheutuvia ongelmia.

Palvelu on tarjolla Windows- ja Linux-palvelimille sekä virtualisointialustoille.

Palvelimet ovat organisaation ICT-infran ydin, josta löytyy usein esimerkiksi käyttäjähallintaan liittyviä osia sekä jaettuja verkkolevyjä ja muita yhteiskäyttöisiä resursseja.

Monessa organisaatiossa tilanne on se, että jos palvelimet eivät toimi, käytännössä koko toiminta seisoo.

Näistä osista palvelinylläpito koostuu

Valvonta

Seuraamme palvelinten toimintaa ja valvomme, että kaikki toimii kuten pitääkin. Jatkuva raportointi on asiakkaan nähtävillä.

Päivitykset

Ajamme tarvittavat päivitykset ennalta sovittuna ajankohtana, jolloin minimoimme odottamattomat käyttökatkokset ja niistä aiheutuvat ongelmatilanteet. Lähtökohtana on, ettei katkoja ole työaikana. Kun päivitys sitä vaatii, varmistamme, että palvelimella pyörivät palvelut käynnistyvät uudestaan päivityksen jälkeen.

Tarkastukset

Varmistamme, että palvelimien resurssit riittävät ja tarkistamme varmuuskopioiden tilan. Korjaamme ongelmat ennen kuin niitä edes huomataan.

Hinnoittelu

Palveluun sisältyy valvonta, päivitykset sekä säännölliset tarkastukset. Havaittujen ongelmien korjaus lasketaan valitun tukipalvelumallin piiriin.

Palvelinylläpito kuuluu osana Huoleton Premium -palveluun sisältyviin palvelintöihin. Erikseen ostettuna pelkän palvelinylläpidon hinnoittelu on seuraavanlainen:

Ensimmäinen palvelin  
150 €/kk (alv. 0%)  
Seuraavat palvelimet  
75 €/kk (alv. 0%)  

Milloin kannattaa hankkia palvelinylläpito?

  • Halutaan pitää palvelimet päivitettynä ja valvottuna
  • Halutaan ennaltaehkäistä käyttökatkoja
  • Halutaan päivitysten asentuvan hallitusti sovittuna ajankohtana

Palvelinylläpito on ennen kaikkea ennalta ehkäisevää työtä: päivitysten asennukset, tarkistukset, varmuuskopioinnit, virustorjunta ja valvonta.

Palvelinympäristön optimaalinen toiminta ehkäisee käyttökatkoksia sekä alentaa pitkän aikavälin ylläpito- ja korjauskustannuksia. Palvelinylläpitoa vaativat sekä yrityksesi omissa tiloissa olevat palvelimet että myös muualle ulkoistetut virtuaalipalvelimet. Toisen palveluntarjoajan konesalissa sijaitseva palvelin ei siis ole ongelma.

Anna Triuvaren huolehtia teidän palvelintenne seurannasta ja päivityksestä. Teemme puolestasi kaikki päivitykset ja pyrimme ehkäisemään odottamattomia käyttökatkoja.


Kysy aiheesta lisää

Mikko Koivunen

ICT-asiantuntija
mikko.koivunen@triuvare.fi
040 045 5843


IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopivat palvelut, jotka lisäävät työtehoa ja poistavat kaikki tietotekniikkamurheet.