Varmuuskopiointi

Huoleton™ -varmuuskopiointi huolehtii automaattisesti, että yrityksesi tiedot säilyvät laiterikon tai inhimillisen virheen sattuessa. Varmuuskopioiden nopea palautus uusimpaan versioon säästää työaikaa.


Tutustu hinnoitteluun

Erilaisten sähköisten materiaalien tuottaminen ja käyttäminen (esim. dokumentit, kuvat ja tietokannat) on arkea lähes kaikille yrityksille. Usein materiaalit sisältävät tuotantokriittistä dataa sekä paljon käytettyä työaikaa. Tämän vuoksi kaikesta tärkeästä datasta tulisi olla ajantasainen varmuuskopio joka voidaan nopeasti palauttaa käyttöön mahdollisen tuhoutumisen tai katoamisen jälkeen.

Psst. Muistathan tietokoneiden lisäksi huolehtia myös mobiililaitteiden varmuuskopioista?

Näin varmuuskopiointi toimii

Automaattisuus estää unohdukset

Mikäli nykyinen varmuuskopiointi perustuu muistitikulle tai ulkoiselle kovalevylle tallentamiseen ilman, että toimintoja on automatisoitu – voi varmuuskopioinnin teko silloin tällöin unohtua. Huoleton™ -varmuuskopiointi suorittaa varmuuskopioinnin verkon yli automaattisesti määriteltynä ajankohtana, esimerkiksi päivittäin.

Valvonta ja varmistus

Triuvarella pystytää seuraamaan varmistumisten onnistumista. Lisäksi mikäli tallennustilan raja ylittyy huomaamattasi, otamme yhteyttä sen kasvattamiseksi.

Salattuna palvelimella

Tiedostot siirtyvät salattuna palvelimelle, mikä varmistaa tiedonsiirron turvallisuuden. Mikäli varmuuskopioinnit ulkoisilla kovalevyillä tai nauhoilla ovat samoissa tiloissa missä yrityksen työasemat ja palvelimet sijaitsevat, tulipalon tai varkauden yllättäessä ei tämän tyyppisestä varmuuskopioinnista ole hyötyä.

Esimerkkihinnoittelu

Hinnoittelu on määritelty varmennettavan datan mukaan. Hintaan ei vaikuta versiointien määrä tai palautusajan pituus. Myöskään laitemäärää ei ole rajoitettu.

Huoleton™ -varmuuskopiointi, 50 GB  
25,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 70 GB  
35,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 100 GB  
50,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 150 GB  
75,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 175 GB  
85,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 200 GB  
95,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 275 GB  
125,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 350 GB  
150,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 400 GB  
175,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 500 GB  
200,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 750 GB  
280,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 1000 GB  
300,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 1500 GB  
450,00 €/kk  
Huoleton™ -varmuuskopiointi, 2000 GB  
560,00 €/kk  

Miksi hankkia varmuuskopiointipalveluita?

  • Varautuminen inhimillisiin erehdyksiin ja unohduksiin, joita sattuu kaikille
  • Hoituu taustalla automaattisesti eikä vaadi muistamista. Varmuuskopiot menevät pilveen, jolloin vältytään tallennusmedian hukkumiselta tai rikkoutumiselta.
  • Mikäli tietoa katoaa, tiedät kenen suuntaan kääntyä tai voitko palauttaa tiedoston itse

Saatko palautettua hävinneen, vioittuneen tai vahingossa päälle tallennetun tiedoston? Jos et tai et ole varma, ota yhteyttä!


Huoleton™ Premium -palvelukokonaisuutemme sisältää myös varmuuskopioinnin

Triuvaren Huoleton Varmuuskopiointi on ratkaisu jonka avulla voit ratkaista ja ulkoistaa kaikki varmuuskopiointiin liittyvät haasteet ja keskittyä olennaiseen. Mikäli teidän varmuuskopiointiasiat eivät vielä ole kunnossa, ota yhteyttä Triuvaren myyntiin tai asiantuntijoihimme.

Mikä taso riittää varmuuskopioinnille? Lue lisää blogistamme!

Jos kovalevysi vikaantuu tai haittaohjelma saastuttaa koneesi, menetät kaikki tärkeät tiedostosi. Jos taas poistat tärkeitä tiedostoja vahingossa, ovat varmuuskopiot kultaakin kalliimmat. Siksi suosittelemmekin, että otat käyttöön varmuuskopioinnin, joka huolehtii puolestasi.

Koko palvelinympäristön varmuuskopiointi

Kauttamme saat myös virtualisointialustan varmuuskopiointeja esimerkiksi koko palvelinympärisölle. Toteutamme palvelun Veeamin tuotteilla. Kysy lisää!

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!