IT-tuen päivystys

Tarvitsetko laajennettuja palveluaikoja IT-tukeen? Päivystyspalvelumme on suunniteltu niille asiakkaille, joiden liiketoiminta kaipaa ICT-tukipalvelua muulloinkin kuin arkisin virka-aikaan.

 


Tutustu myös jatkuvan palvelun malliimme!

Palvelun tuottaa Triuvaren oma henkilökunta. Päivystyksessä tehtäviä töitä ei ole rajattu hätätapauksiin, vaan päivystäjää voi lähestyä millä tahansa omaa työtä häiritsevällä asialla. Päivystäjä vastaa puhelimeen päivystysaikana tai mikäli hän on estynyt vastaamaan, soittaa takaisin viimeistän 15 minuutin sisällä. Päivystäjä aloittaa vianselvityksen etäyhteydellä viimeistään 30 minuutin kuluessa vikailmoituksesta.

Päivystyspalvelun kuukausihinta sisältää itse päivystyksen. Varsinaiset työt veloitetaan asiakkaan tukipalvelumallin mukaisesti ilta-, yö- ja viikonloppulisineen. Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa, ilta- ja viikonloppupäivystys sekä ympärivuorokautinen päivystys.

Vertaile palveluita ja tutustu hinnotteluun!

Haluatko lisätietoja?

Maksuttomat materiaalimme auttavat sinua sopivan palvelukokonaisuuden valinnassa. Aloita esimerkiksi lukemalla IT-kilpailuttamisen oppaamme. Maksuton kilpailuttamisen oppaamme tukee sinua kun mietit, miten yrityksenne IT-ylläpito on järkevintä toteuttaa. Itse kilpailutusprosessiin suosittelemme työkaluksi valmista tarjouspyyntöpohjaamme. Sen avulla varmistat, että jokainen palveluntarjoaja esittää oman tarjouksensa samoihin lähtötietoihin perustuen.


Lataa IT-kilpailuttamisen opas

Ilta- ja viikonloppupäivystys:

  • Päivystys ma-pe klo 17-22 ja la-su 9-20.
  • Sisältää juhlapyhät, pois lukien jouluaatto, joulupäivä ja tapaninpäivä, juhannusaatto sekä juhannuspäivä.
  • Kiinteä hinta 600 € / kk. Veloitus päivystysaikana tehdystä työstä tehdään Triuvaren normaalin tuntihinnan ja ilta- tai viikonloppukertoimien mukaan.

Ympärivuorokautinen päivystys:

  • Päivystys ympäri vuorokauden kaikkina päivinä.
  • Kiinteä hinta 900 € / kk. Veloitus päivystysaikana tehdystä työstä tehdään Triuvaren normaalin tuntihinnan ja ilta-, yö- tai viikonloppukertoimien mukaan.

Kysy aiheesta lisää

Kiti Rantanen

Sales Manager
kiti.rantanen@triuvare.fi
044 2383 593


IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!