IT:n resurssiulkoistus

IT-osastolle lisää asiantuntijoita ja resursseja aidon tarpeesi mukaan

 


Kaikki IT-ulkoistuksesta: Opas IT-kumppanin vaihtajalle

Lisäkädet ja -osaaminen ilman rekrytoinnin tarvetta

Kun oman yrityksesi IT-osastolla aikaa kuluu arkisiin IT-rutiineihin tai kädet eivät tunnu riittävän tukitehtäviin, resurssiulkoistus on matalan kynnyksen ratkaisu. Resurssiulkoistus tuo sinulle esimerkiksi apukäsiä ylläpitorutiinien pariin tai helposti lähestyttävän tukipisteen loppukäyttäjille.

Tarve IT-osaajille voi jäädä vajaaksi sataprosenttisesta työajasta tai jopa vaihdella kausittain. Huoli IT-resurssien riittävyydestä tuo epävarmuutta kaikille IT-yksiköstä loppukäyttäjiin. Resurssiulkoistuksella vahvistat yrityksesi IT-osaamista vahvuutta ilman, että joudut itse rekrytoimaan.

Resurssiulkoistus on sopiva valinta sinulle, joka

  • tarvitset IT-osaamista, mutta haluat säästää omat resurssit kehitystehtäviin
  • et pysty ennustamaan IT-resurssien tarvetta vuosiksi eteenpäin, joten uuden työntekijän rekrytoiminen on haasteellista.

Käytännössä resurssiulkoistuksella saat esimerkiksi:

  • helpdeskin tai IT-tukipisteen muutamaksi päiväksi viikossa
  • vakioasiantuntijan hoitamaan säännöllisiä päivitys- ja ylläpitotehtäviä
  • koko- tai osa-aikaisen spesialistin tukemaan sisäisen IT-osastosi arkea.

Resurssiulkoistuksen mallilla luotsaat IT:n parempaan suuntaan

Triuvaren resurssiulkoistuksen myötä yrityksesi IT-osastolta ja -johdolta vapautuu aikaa kehitystyöhön, kun käytännön tekemisestä huolehtii yrityksen ulkopuolinen auttaja. 

Esimerkiksi ulkoistettu IT-tuki varmistaa, että työntekijöilläsi on aina laitteet kunnossa. Työtehokkuus paranee, eikä hermoja tarvitse kuluttaa monimutkaisten tukitikettien täyttämiseen. Omat asiantuntijasi voivat keskittyä ydinliiketoiminnan mahdollistamiseen ilman rutiinityön kuormaa.

Resurssiulkoistuksen mallissa sinulla on vetovastuu ja narut käsissäsi IT:n isossa kuvassa. Ulkoistettu työntekijä toimii ohjauksessasi, mutta Triuvaren asiantuntijoiden verkosto on puhelinsoiton päässä – saat siis aina ajantasaista ja syvällistä osaamista.

 

Triuvaren etevät ja motivoituneet asiantuntijat skaalautuvasti käytössäsi

Resurssiulkoistuksen valttina on sen joustavuus, ketteryys ja skaalautuvuus. Sopimus ja lisäresurssien määrä mukautuvat nopeallakin aikataululla yrityksesi tarpeen mukaan. Voit jopa irtisanoa sopimuksen nopeasti, jos tarve Triuvaren asiantuntijoille päättyy.

Triuvaren asiantuntija on yrityksesi vaivaton väylä kaikkien IT-pulmien ratkaisemiseen.

Välitämme työntekijöistämme ja panostamme siihen, että meillä on aina parhaat tekijät asiakkaidemme tarpeisiin. Henkilöstömme vaihtuvuus on pieni, ja jokainen on meillä kehittymässä.

Resurssiulkoistusasiakkaanamme voit myös osallistua tuleviin rekrytointeihimme ja vaikuttaa siihen, kenestä tulee uusi triuvarelainen IT-asiantuntijanne.

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!