IT-tukipalvelut tuntityönä

Asiantuntijamme antavat tukea haastavissakin tilanteissa ja ratkovat loppukäyttäjien ongelmia. Loppukäyttäjille on aina yksi selkeä kontaktipiste, jonka kautta IT-tukeen saa yhteyden.

Tukipalvelumallimme on suunniteltu erityisesti oman organisaation apukäsiksi. IT-tukipalvelu voi olla vaikkapa loppukäyttäjän perustukea, palvelimen vianselvitystä tai uuden tulostimen asennusta. Halutessasi voit ulkoistaa tukipalveluiden lisäksi myös muita osa-alueita, kuten palvelinylläpidon, laiteasennukset ja päivitystenhallinnan.

IT-kumppani on joustava lisäresurssi

IT-palveluiden ja -tuen hankkiminen tuntityönä on erinomainen tapa skaalata oman organisaation lisäresursseja tai -osaamista nopeasti. Satunnainen työ on kuitenkin aina satunnaista. Siksi yrityksissä kannattaa panostaa IT-kumppanin valintaan ja juuri organisaation tarpeisiin sopivan palvelumallin löytämiseen.

Lue lisää esimerkiksi näistä artikkeleista:

IT-palveluiden kilpailuttamisella on mahdollista saavuttaa merkittäviä liiketoimintahyötyjä. Oman yrityksen tarpeisiin sopivimman kumppanin löytäminen voi kuitenkin olla hankalaa. Kokosimme maksuttoman oppaan palveluntarjoajien kilpailuttamisen tueksi.

Haluatko lisätietoja IT-tukipalveluistamme? Ota yhteyttäHuoleton™ IT-tuki

Säännölliseen tukitarpeeseen, kuukausittainen tuntikiintiö.

Lue lisää

Päivystys

Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa, ilta- ja viikonloppupäivystys sekä ympärivuorokautinen päivystys. Palvelu on suunniteltu niille asiakkaille, joiden liiketoiminta kaipaa IT-tukipalvelua muulloinkin kuin arkisin virka-aikaan.

Lue lisää

Huoleton™ Premium

Triuvare Huoleton™ Premium on organisaatiosi ulkoistettu IT-osasto, joka tekee jatkuvaa kehityskohteiden paikantamista, ongelmien ennaltaehkäisyä ja antaa loppukäyttäjille yhden yhteyspisteen kaikkiin tarpeisiin.

Katso myös Premium

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopivat palvelut, jotka lisäävät työtehoa ja poistavat kaikki tietotekniikkamurheet.