IT-tukipalvelut tuntityönä

Asiantuntijamme antavat tukea haastavissakin tilanteissa ja ratkovat loppukäyttäjien ongelmia. Loppukäyttäjille on aina yksi selkeä kontaktipiste, jonka kautta IT-tukeen saa yhteyden.

Tukipalvelumallimme on suunniteltu erityisesti oman organisaation apukäsiksi. IT-tukipalvelu voi olla vaikkapa loppukäyttäjän perustukea, palvelimen vianselvitystä tai uuden tulostimen asennusta. Halutessasi voit ulkoistaa tukipalveluiden lisäksi myös muita osa-alueita, kuten palvelinylläpidon, laiteasennukset ja päivitystenhallinnan.

IT-kumppani on joustava lisäresurssi

IT-palveluiden ja -tuen hankkiminen tuntityönä on erinomainen tapa skaalata oman organisaation lisäresursseja tai -osaamista nopeasti. Satunnainen työ on kuitenkin aina satunnaista. Siksi yrityksissä kannattaa panostaa IT-kumppanin valintaan ja juuri organisaation tarpeisiin sopivan palvelumallin löytämiseen.

Haluatko lisätietoja IT-tukipalveluistamme? Varaa keskusteluaika asiantuntijamme kanssa.

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa. Voimme yhdessä etsiä ratkaisut, joilla tehostaa yrityksesi IT-palveluita. Jätä yhteystietosi, olemme sinuun yhteydessä keskusteluajan sopimiseksi. Psst! Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!


 

Lue lisää esimerkiksi näistä artikkeleista:

IT-palveluiden kilpailuttamisella on mahdollista saavuttaa merkittäviä liiketoimintahyötyjä. Oman yrityksen tarpeisiin sopivimman kumppanin löytäminen voi kuitenkin olla hankalaa. Kokosimme maksuttoman oppaan palveluntarjoajien kilpailuttamisen tueksi.

Huoleton™ IT-tuki

Säännölliseen tukitarpeeseen, kuukausittainen tuntikiintiö.

Lue lisää

Huoleton™ Premium

Triuvare Huoleton™ Premium on organisaatiosi ulkoistettu IT-osasto, joka tekee jatkuvaa kehityskohteiden paikantamista, ongelmien ennaltaehkäisyä ja antaa loppukäyttäjille yhden yhteyspisteen kaikkiin tarpeisiin.

Katso myös Premium

Resurssiulkoistus

Resurssiulkoistus on sopiva valinta sinulle, joka tarvitset lisäkäsiä vastaamaan esimerkiksi yrityksesi IT-tuesta ja säännöllisistä päivitys- ja ylläpitotehtävistä. Resurssiulkoistuksella saat joustavasti IT-osaajia yritykseesi ja vapautat omia osaajiasi merkitykselliseen kehitystyöhön.

Lue lisää

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!