Tuottavuusratkaisut

Me Triuvarella toteutamme ketterästi tuottavuusratkaisut-projekteja, joiden aikana perehdytään asiakkaan tarpeisiin, tehdään tarvittavat määrittelyt ja toteutetaan valitun aihealueen ratkaisut moderneilla teknologioilla kuten Microsoftin Power BI:n avulla.


Kysy lisää tai pyydä tarjous

Tuottavuusratkaisut ovat palvelukokonaisuuksia, joilla helpotetaan ja tehostetaan ICT:n avulla asiakkaan operatiivista tekemistä ja tiedolla johtamista. Tuottavuusratkaisuilla parannetaan tuottavuutta ja mahdollistetaan asiakkaan liiketoiminnan kasvu datan liikuttamisella, käsittelyllä, varastoinnilla ja visualisoinnilla.

Tuottavuusratkaisuja voidaan soveltaa niin uusiin kuin olemassa oleviin järjestelmiin ja tietolähteisiin. Tuottavuusratkaisuilla parannetaan ja automatisoidaan tiedon syöttöä ja kulkua järjestelmien välillä sekä reaaliaikaistaa raportointia. Tuottavuusratkaisujen avulla asiakkaan rutiinien automatisoinnin ansiosta jää enemmän aikaa liiketoimintatiedon analysointiin ja tehokkaaseen hyödyntämiseen.

 

Tuottavuusratkaisut yrityksellesi – haluatko tietää lisää mahdollisuuksista?

Varaa maksuton 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa. Kerromme lisää tuottavuusratkaisuistamme ja voimme keskustella tarkemmin yrityksenne tilanteesta. Pääset kysymään kaikki mielesi päällä olevat kysymykset. Samalla voimme yhdessä arvioida, millainen ratkaisu sopii teille parhaiten.


 

Tiedolla johtaminen mahdollistaa liiketoiminnan kehittämisen ja tehostamisen

Liiketoimintatiedon analysointi tuo monenlaisia hyötyjä. Tiedolla johtamisen työkalut kokoavat tärkeän datan yhteen paikkaan, josta se on helppo valjastaa päivittäisen työn tueksi. Tiedolla johtamisen ansiosta

  • operatiivinen toiminta tehostuu
  • trendejä on helpompi seurata – ja niihin voidaan reagoida nopeammin
  • päätöksenteko nopeutuu, joka tuo kilpailuetua
  • itseohjautuvuus lisääntyy, kun data on helposti saatavilla.

Triuvare hyödyntää tuottavuusratkaisuissaan mm. Microsoftin tuoteperheen sovelluksia, kuten Power Apps ja Power Automate -työkaluja ja Power BI -raportointityökalua ja niiden integraatiomahdollisuuksia esimerkiksi Sharepoint- ja Teams-ympäristöön. Ratkaisut eivät kuitenkaan rajoitu Microsoft-ympäristöön vaan vahvan integraatio-osaamisen avulla löydämme ratkaisut monenlaisiin ICT-ympäristöihin.
New call-to-action

 

Power BI - tiedolla johtamisen ratkaisut

Microsoft Power BI on ketterä johtamisen työkalu, jonka kehitystyö on lähtenyt Excelin lisäosista. Power BI on vuonna 2015 julkaistu, moderni ja helppokäyttöinen ohjelmisto, jonka räätälöidyt raportit toimivat selaimen kautta.

Lue lisää

Integraatiot ja prosessiautomaatio säästävät työntekijöiden aikaa ja yrityksen rahaa

Tee työsi nopeammin ja laadukkaammin. Liiketoimintakriittisten järjestelmien välinen automatisoitu tiedonkulku ja datan parempi saatavuus vapauttavat aikaa arvoa tuottaviin prosesseihin.

Lue lisää

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!