Verkkopalvelut

Sen sijaan, että laitteiden ostosta ja ylläpidosta sovittaisiin erikseen, olemme paketoineet yhteen kiinteään kuukausihintaan laitteiden toimituksen, konfiguroinnin sekä ylläpitotyöt.

Uusien verkkoon kytkettävien laitteiden helppo käyttöönotto, hallinnointi sekä tietoturvallisuus kannattaa ottaa huomioon varsinkin silloin, kun laitteiden määrä kasvaa hiljalleen. Voi olla tarpeellista, että oman yritysverkon tietoturvallisuuden takia muut IP-pohjaiset laitteet halutaan eristää hallinnoitavilla kytkimillä, langattomilla tukiasemilla ja palomuureilla. Huoleton™ -verkko rakennetaan langattomista verkkoyhteyksistä, kytkimistä ja palomuurista.

Huoleton™ -verkko

Verkkoon kytkettävien laitteiden määrä lisääntyy organisaatioissa jatkuvasti. Tietokoneiden lisäksi verkkoyhteydet löytyvät jo tulostimista, televisioista, turvakameroista ja kulunvalvonnan sekä videoneuvottelut mahdollistavista laitteista – muutaman mainitaksemme.

Lue lisää

Varanetti

Laadukkaat ja toimintavarmat verkkoyhteydet maailmalle rakennetaan kiinteiden, langallisten yhteyksien avulla. Niitä varmistamaan tarjoamme langattoman varanetin, joka toimii kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

WLAN-suunnittelu

WLAN-suunnittelun avulla tukiasemien paikat, määrä ja sijoittelu perustuvat mitattuun tietoon, jolloin verkko toimii optimaalisesti.

Lue lisää

WLAN-mittaus

WLAN-mittaus auttaa, kun olemassa olevassa WLAN-verkossa on häiriöitä tai kuuluvuudessa ongelmia.

Lue lisää

Ylläpito ja valvonta omille laitteille

Ostitko juuri uudet verkkolaitteet? Ei hätää, voimme ottaa myös asiakkaan omat laitteen ylläpitomme ja valvontamme piiriin.

Lue lisää

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!