Huoleton™ -verkko

Verkkoon kytkettävien laitteiden määrä lisääntyy organisaatioissa jatkuvasti. Tietokoneiden lisäksi verkkoyhteydet löytyvät jo tulostimista, televisioista, turvakameroista ja kulunvalvonnan sekä videoneuvotteluiden mahdollistavista laitteista – muutaman mainitaksemme.


Kysy lisää tai pyydä tarjous

Verkkolaitteiden hankinta, konfigurointi, ylläpito – Huolehdimme kokonaisuudesta

Uusien verkkoon kytkettävien laitteiden helppo käyttöönotto, hallinnointi sekä tietoturvallisuus kannattaa ottaa huomioon varsinkin silloin, kun laitteiden määrä kasvaa hiljalleen. Voi olla tarpeellista, että oman yritysverkon tietoturvallisuuden takia muut IP-pohjaiset laitteet halutaan eristää hallinnoitavilla kytkimillä, langattomilla tukiasemilla ja palomuureilla.

Sen sijaan, että laitteiden ostosta ja ylläpidosta sovittaisiin erikseen, olemme paketoineet yhteen kiinteään kuukausihintaan laitteiden toimituksen, konfiguroinnin sekä ylläpitotyöt.

Lue lisää blogistamme: Verkkosuunnittelulla toimintavarmat ja turvalliset yhteydet kustannustehokkaasti

Miksi verkkolaitteet kannattaa hankkia jatkuvana palveluna?

Voisi sanoa, että maailman turvallisinkin verkkolaite on vain niin turvallinen kuin sen käyttäjä on. Tämän vuoksi verkkoratkaisujen ylläpito tulisi jättää ammattilaisille. Osaavat tekijät ovat usein hyvin kalliita. Siksi verkkoratkaisujen ylläpidon ulkoistaminen onkin useimmiten yrityksille huomattavasti kustannustehokkaampaa.

Lue lisää blogistamme: Verkkoratkaisut ovat yrityksen IT:n ydin – huomioi nämä 4 asiaa!

Toimivat verkkoratkaisut ovat 2020-luvun yrityksen vähimmäisvaatimus

Toimivan verkkoratkaisun pohjana on aina perusteellinen suunnittelu. Ilman verkkosuunnittelua edessä saattaa olla kuuluvuusongelmia tai tietoturvahaasteita. Huolellinen verkkoratkaisun suunnittelu helpottaa myös aina ylläpitoa. Miksi se on tärkeää? Hyvä nyrkkisääntö on, että IT-maailmassa ennakointi on aina monin verroin kustannustehokkaampaa kuin jo eskaloituneen ongelman korjaaminen. Jatkuvalla ylläpidolla ja kehittämisellä varmistetaan verkkoratkaisujen ajantasaisuus.

Lue lisää blogistamme: Säästä aikaa verkkolaitteiden pilvihallinnassa Cisco Merakilla

Miltä 2020-luvun verkkoratkaisu oikein näyttää?

  • Suosittelemme internet-liittymissä ensisijaisesti langallisia yhteyksiä
  • Toimiston tietoverkoksi sopii WLAN-verkko
  • Tietoturvan näkökulmasta jokaisessa yrityksessä tulisi olla eriytetyt verkot omalle henkilöstölle ja satunnaiskävijoille, kuten vierailijoille
  • Modernin työnteon vaatimukset on tärkeää huomioida – esimerkiksi etätyötä tekeville suosittelemme aina VPN-yhteyksiä

Lue lisää blogistamme: Toimivat verkkoyhteydet ovat 2020-luvun yrityksen vähimmäisvaatimus

Tutustu Huoleton™ -verkko -kokonaisuuteen

 

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!