Huoleton™ -verkko

Verkkoon kytkettävien laitteiden määrä lisääntyy organisaatioissa jatkuvasti. Tietokoneiden lisäksi verkkoyhteydet löytyvät jo tulostimista, televisioista, turvakameroista ja kulunvalvonnan sekä videoneuvottelut mahdollistavista laitteista – muutaman mainitaksemme.


Lue mitä asiakkaamme ajattelevat

Laitteiden hankinta, konfigurointi, ylläpito – Huolehdimme kokonaisuudesta

Uusien verkkoon kytkettävien laitteiden helppo käyttöönotto, hallinnointi sekä tietoturvallisuus kannattaa ottaa huomioon varsinkin silloin, kun laitteiden määrä kasvaa hiljalleen. Voi olla tarpeellista, että oman yritysverkon tietoturvallisuuden takia muut IP-pohjaiset laitteet halutaan eristää hallinnoitavilla kytkimillä, langattomilla tukiasemilla ja palomuureilla.

Sen sijaan, että laitteiden ostosta ja ylläpidosta sovittaisiin erikseen, olemme paketoineet yhteen kiinteään kuukausihintaan laitteiden toimituksen, konfiguroinnin sekä ylläpitotyöt.

Miksi verkkopalvelut kannattaa hankkia jatkuvana palveluna satunnaisten projektien sijaan?

Kirjoitimme blogiimme IT:n jatkuvan ylläpidon ja kehittämisen tärkeydestä. Koska ICT on kriittinen osa tämän päivän liiketoimintaprosesseja, sen ajantasaisuuteen on syytä kiinnittää erityistä huomiota.

Mikäli IT-palveluiden kilpailutus on sinulle ajankohtainen, lataa lisälukemiseksi myös maksuton IT-kilpailuttamisen oppaamme.

Tutustu Huoleton™ -verkko -kokonaisuuteen

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopivat palvelut, jotka lisäävät työtehoa ja poistavat kaikki tietotekniikkamurheet.