VPN

Laadukkaat ja toimintavarmat verkkoyhteydet maailmalle rakennetaan kiinteiden, langallisten yhteyksien avulla. Joskus näissä yhteyksissä saattaa ilmetä toimintahäiriöitä, joiden syy voi piillä operaattorin verkossa tai jopa fyysisen kaapelin katkeamisesta esim. kaivinkoneen aiheuttamana. Tällöin ei toinen langallisesti toimitettu varayhteys välttämättä pelasta tilannetta, jos yhteys on fyysisesti poikki.

Palvelussa muodostetaan yhteys nopeaan Telian mobiiliverkkoon 4G-tekniikalla. Palvelun laatu varmistetaan yritystason liittymällä. Yhdessä Huoleton™ Palomuuri Vartijan kanssa, kiinteän liittymän yhteyskatkon tapahtuessa liikenne ohjautuu automaattisesti Varanetin kautta.

Huoleton™ -varanetti varmistaa liiketoimintasi jatkuvuuden, poistamalla katkojen sekä häiriötilojen aiheuttamat tuotannolliset ja taloudelliset riskit. Mikäli yrityksen puhelinliikenne on datapohjainen (SIP/VoIP), tulisi yhteyden varmistamiseen kiinnittää erityistä huomiota.

Esimerkkihinnoittelu

Huoleton™ Varanetti  
69 € /kk  
 
 
Sopimus on voimassa toistaiseksi 1kk irtisanomisajalla.  
 

Yrityksesi verkkoyhteyden varmistaja

  • Kiinteän yhteyden varmistajaksi
  • Heti käyttövalmiiksi yhteydeksi ympäristöön, johon kiinteän yhteyden asennusta joudutaan odottamaan
  • Ainoaksi yhteydeksi käyttöpaikkaan, johon kiinteää yhteyttä ei ole saatavilla
  • Nopeammaksi yhteydeksi tilanteeseen, jossa kiinteän yhteyden nopeudet ovat alhaiset alueen infran, eli kaapelointien etäisyyksien ja laadun takia.

Katkokset työnteossa estää mobiiliverkossa toimiva Huoleton™ Varanetti. Varanetti varmistaa liiketoimintasi jatkuvuuden, poistamalla katkojen sekä häiriötilojen aiheuttamat tuotannolliset ja taloudelliset riskit.

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!