WLAN-mittaus

WLAN-mittaus auttaa kokonaiskuvan ymmärtämisessä, kun olemassa olevassa WLAN-verkossa on häiriöitä tai kuuluvuudessa ongelmia. Suosittelemme WLAN-mittausta aina verkkosuunnittelun yhteydessä. Niin varmistetaan huoleton arki.


Tutustu WLAN-mittauksen hinnoitteluun

WLAN-verkon mittauksella ja validioinnilla selvitetään verkon ongelmakohdat. Saat raportin verkon tilasta sekä konkreettiset korjausehdotukset.  Triuvare tekee mittaukset Ekahaun ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla mittaustuotteilla.

Mitä hyötyä WLAN-mittauksesta on verkkosuunnittelussa?

Hyvin usein verkon kuuluvuuden ja nopeuden haasteita lähdetään ratkaisemaan lisäämällä tukiasemia. Usein tukiasemien määrän lisäämisellä ei kuitenkaan saavuteta lisää nopeutta, vaan syyt ovat syvemmällä verkkoratkaisuissa. Koska verkkoyhteyden halutaan toimivan tasalaatuisena kaikissa työskentelytiloissa, kannattaa WLAN-verkkoympäristön tukiasemien määrä ja sijoittelu suunnitella huolella. WLAN-mittaus antaa tärkeää tietoa suunnittelun pohjalle.

Mitä verkkosuunnittelulla tarkoitetaan?

Verkkosuunnitteluun kannattaakin panostaa, ja siinä kannattaa konsultoida aina verkkoratkaisujen asiantuntijoita. Silloin varmistetaan verkkoratkaisujen turvallisuus ja toimivuus. Ota verkkosuunnittelussa huomioon ainakin nämä:

  • Mitkä yrityksen laitteista kytkeytyvät verkkoon ja miten?
  • Miten yrityksen verkkoratkaisuissa on huomioitu etätyöskentelyn yleistyminen?
  • Kuinka paljon verkkoon kytkettyjä laitteita on? Mitä nämä laitteet ovat ja missä ne yrityksen tiloissa sijaitsevat?
  • Tarvitseeko verkkoon päästä myös langattomasti? Missä tarkoituksessa ja millaisissa tiloissa?

Lue verkkosuunnittelusta lisää blogistamme: Verkkoratkaisut ovat yrityksen IT:n ydin – huomioi nämä 4 asiaa!

Katso maksuton tallenne verkkoratkaisujen webinaaristamme

Prosessi etenee seuraavasti

Alkuvalmistelut

Alkuvalmistelut, joita varten asiakas toimittaa Triuvarelle tilan pohjapiirroksen.

Mittaus

Mittaus, jonka aikana asiantuntija kulkee tilassa mittauslaitteiston kanssa.

Tulokset ja korjausehdotus

Mittausten tulosten analysointi, raportointi ja korjausehdotukset. Triuvare toimittaa asiakkaalle raportin mittauksen ja analyysin tuloksista sekä korjausehdotukset ongelmakohdista.

Diabetesliitto

Diabeteskeskuksessa on sekä Diabetesliiton omat tilat että majoitustilat kuntoutukseen tuleville diabeetikoille. Talossa on monta siipeä ja se on sokkeloinen. WLAN ei toiminut talossa kunnolla ja pätkimisestä aiheutui Diabetesliiton työntekijöille jatkuvia katkoja työntekoon.

Katso koko referenssi


Halutessanne voimme toteuttaa myös raportissa esitetyt korjaukset, joista teemme pyydettäessä tarjouksen WLAN-mittauksen jälkeen. Korjauksen jälkeen Triuvare tekee uudestaan mittauksen ja analysoinnin veloituksetta, jotta nähdään, että ongelmat ovat ratkenneet.

Katso tästä malliraportti

Hinnoittelu

WLAN-mittaus
(sis. kilometrikorvaus Tampereen toimistolta, matka-aika 115 €/h, mahdollinen päiväraha, mahdolliset majoituskulut).  
1 000 € + matkakulut  
Mikäli rakennuksessa on kerroksia enemmän kuin yksi, jokaisesta lisäkerroksesta veloitamme 250 €  
 

Muista myös Huoleton™ -WLAN

Kannettavien tietokoneiden, tablet-laitteiden sekä älypuhelimien jatkuva yleistyminen edellyttää laadukkaat langattomat yhteydet. Korkeatasoiset langattomat yhteydet ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä roolissa, kun teollinen internet tai ”Internet of Things” (IoT) yleistyy ja langattomaan verkkoon kytketään lisäksi muun muassa kodinkoneita ja teollisuusrobotteja. Huoleton™ -WLAN toteutetaan yrityskäyttöön suunnitelluilla Cisco Meraki -tukiasemilla.


Lue lisää

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!