WLAN-mittaus

WLAN-mittaus auttaa, kun olemassa olevassa WLAN-verkossa on häiriöitä tai kuuluvuudessa ongelmia.


Tutustu hinnoitteluun

WLAN-verkon mittauksella ja validioinnilla saadaan selvitettyä verkon ongelmakohdat. Asiakkaalle tuotetaan raportti verkon tilasta sekä korjausehdotukset.  Triuvare tekee mittaukset Ekahaun ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla mittaustuotteilla.

Yleisimpiä ongelmia on se, että tukiasemia lisätään ja oletetaan että sillä nopeutetaan WLAN-verkkoa. Tässä jätetään kuitenkin huomiomatta langattoman verkon perusrakenne ja se fakta, että tukiasemien määrän lisäämisellä ei saavuteta lisää nopeutta, mikäli verkko on suunniteltu väärin tai vääristä lähtökohdista. Langaton verkko on helppo saada kuulumaan halutuilla alueilla ja näyttämään toimivalta, mutta kuormitettuna verkko ei toimi halutulla tavalla tai osa päätelaitteista ei pääse liittymään verkkoon.

Prosessi etenee seuraavasti

Alkuvalmistelut

Alkuvalmistelut, joita varten asiakas toimittaa Triuvarelle tilan pohjapiirroksen.

Mittaus

Mittaus, jonka aikana asiantuntija kulkee tilassa mittauslaitteiston kanssa.

Tulokset ja korjausehdotus

Mittausten tulosten analysointi, raportointi ja korjausehdotukset. Triuvare toimittaa asiakkaalle raportin mittauksen ja analyysin tuloksista sekä korjausehdotukset ongelmakohdista.

Diabetesliitto

Diabeteskeskuksessa on sekä Diabetesliiton omat tilat että majoitustilat kuntoutukseen tuleville diabeetikoille. Talossa on monta siipeä ja se on sokkeloinen. WLAN ei toiminut talossa kunnolla ja pätkimisestä aiheutui Diabetesliiton työntekijöille jatkuvia katkoja työntekoon.

Katso koko referenssi


Halutessanne voimme toteuttaa myös raportissa esitetyt korjaukset, joista teemme pyydettäessä tarjouksen WLAN-mittauksen jälkeen. Korjauksen jälkeen Triuvare tekee uudestaan mittauksen ja analysoinnin veloituksetta, jotta nähdään, että ongelmat ovat ratkenneet.

Katso tästä malliraportti

Hinnoittelu

WLAN-mittaus
(sis. kilometrikorvaus Tampereen toimistolta, matka-aika 115 €/h, mahdollinen päiväraha, mahdolliset majoituskulut).  
1 000 € + matkakulut  
Mikäli rakennuksessa on kerroksia enemmän kuin yksi, jokaisesta lisäkerroksesta veloitamme 250 €  
 

Muista myös Huoleton™ -WLAN

Kannettavien tietokoneiden, tablet-laitteiden sekä älypuhelimien jatkuva yleistyminen edellyttää laadukkaat langattomat yhteydet. Korkeatasoiset langattomat yhteydet ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä roolissa, kun teollinen internet tai ”Internet of Things” (IoT) yleistyy ja langattomaan verkkoon kytketään lisäksi muun muassa kodinkoneita ja teollisuusrobotteja. Huoleton™ -WLAN toteutetaan yrityskäyttöön suunnitelluilla Cisco Meraki -tukiasemilla.


Lue lisää

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopivat palvelut, jotka lisäävät työtehoa ja poistavat kaikki tietotekniikkamurheet.