WLAN

Kannettavien tietokoneiden, tablet-laitteiden sekä älypuhelimien jatkuva yleistyminen edellyttää laadukkaita langattomia yhteyksiä. Korkeatasoiset langattomat yhteydet ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä roolissa, kun teollinen internet eli ”Internet of Things” (IoT) yleistyy ja langattomaan verkkoon kytketään muun muassa kodinkoneita ja teollisuusrobotteja.

Palvelu mahdollistaa suorituskyvyltään erinomaisen sekä kantavuudeltaan kattavan langattoman verkon, jossa on mahdollista eriyttää julkinen vierailijaverkko omasta sisäisestä yritysverkosta. Tukiasemien konfigurointi ja päivittäminen kuuluu sopimuksen hintaan.

Pieneen toimistoon riittää yleensä yksi langaton tukiasema, mutta suureen monen kerroksen toimistoon tai teollisuusympäristöön voidaan tarvita useita – riippuen etäisyyksistä. Huoleton™ WLAN toteutetaan yrityskäyttöön suunnitelluilla Cisco Meraki -tukiasemilla. Ammattilaistason WLAN-tukiasemilla ei synny tyypillistä monen käyttäjän aiheuttamaa hidastelua verkon käytössä, jota kotikäyttöön suunnatuilla tukiasemilla on usein useamman käyttäjän käyttötilanteissa.

Näistä Huoleton™ -WLAN koostuu

Käyttöönotto

Asennamme laitteet ja testaamme niiden toimivuuden. Tukiasemien konfigurointi ja päivittäminen kuuluu sopimuksen hintaan.

Ylläpito ja tuki

Palvelu sisältää säännölliset ohjelmistopäivitysten asennukset sekä konfiguraatiomuutokset tarpeen mukaan. Huoletonta työntekoa: varalaite vioittuneen tilalle yhden työpäivän sisällä (edellytys: laitteiden virransyöttö on oltava vikavirtasuojattu).

Toimivuutta palveluna

Sopimus voimassa määräaikaisena 36 kk toimituksesta, jatkuen toistaiseksi voimassa olevana 1 kk irtisanomisajalla.

Hinnoittelu

Huoleton™ -WLAN Plus  
33 € /kk  
Huoleton™ -WLAN Extreme  
38 € /kk  
WLAN tukiaseman virransyöttö (POE)  
5 € /kk  

Langatonta varmuutta

Palvelu mahdollistaa suorituskyvyltään erinomaisen sekä kantavuudeltaan kattavan langattoman verkon, jossa on mahdollista eriyttää julkinen vierailijaverkko omasta sisäisestä yritysverkosta.

Huoleton™ -WLAN on tehokas ja kattava yrityksen langaton verkko tietokoneille, tablet-laitteille sekä älypuhelimille.

Huoleton™ -verkko

Verkkoratkaisumme koostuu seuraavista osista:

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopivat palvelut, jotka lisäävät työtehoa ja poistavat kaikki tietotekniikkamurheet.