WLAN

Kannettavien tietokoneiden, tablet-laitteiden sekä älypuhelimien jatkuva yleistyminen edellyttää laadukkaita langattomia yhteyksiä. Korkeatasoiset langattomat yhteydet ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämmässä roolissa, kun teollinen internet eli ”Internet of Things” (IoT) yleistyy ja langattomaan verkkoon kytketään muun muassa kodinkoneita ja teollisuusrobotteja.


Tutustu Huoleton™ WLAN hinnoitteluun

Wifi/WLAN on hyvä lisä toimiston verkkoympäristöön normaalin langallisen verkon rinnalla. Pieneen toimistoon riittää yleensä yksi langaton tukiasema, mutta suureen monen kerroksen toimistoon tai teollisuusympäristöön voidaan tarvita useita – riippuen etäisyyksistä. Huolellisella WLAN-suunnittelulla vältetään monta sudenkuoppaa – aloita siis WLAN-suunnittelulla!

Langaton verkko sopii toimiston tietoverkoksi

Langaton verkko toteutetaan yrityskäyttöön suunnitelluilla Cisco Meraki -tukiasemilla. Ammattilaistason WLAN-tukiasemilla ei synny tyypillistä monen käyttäjän aiheuttamaa hidastelua verkon käytössä, jota kotikäyttöön suunnatuilla tukiasemilla on usein useamman käyttäjän käyttötilanteissa. Lue lisää Cisco Merakin tuomista eduista yritysten verkkohallinnassa blogistamme.

Huoleton ja langaton

Huoleton™ WLAN mahdollistaa suorituskyvyltään erinomaisen sekä kantavuudeltaan kattavan langattoman verkon, jossa on mahdollista eriyttää julkinen vierailijaverkko omasta sisäisestä yritysverkosta. Huoleton™ -WLAN on tehokas ja kattava yrityksen langaton verkko tietokoneille, tablet-laitteille sekä älypuhelimille.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttäNäistä Huoleton™ -WLAN koostuu

Käyttöönotto

Asennamme laitteet ja testaamme niiden toimivuuden. Tukiasemien konfigurointi ja päivittäminen kuuluu sopimuksen hintaan.

Ylläpito ja tuki

Palvelu sisältää säännölliset ohjelmistopäivitysten asennukset sekä konfiguraatiomuutokset tarpeen mukaan. Huoletonta työntekoa: varalaite vioittuneen tilalle yhden työpäivän sisällä (edellytys: laitteiden virransyöttö on oltava vikavirtasuojattu).

Toimivuutta palveluna

Sopimus voimassa määräaikaisena 36 kk toimituksesta, jatkuen toistaiseksi voimassa olevana 1 kk irtisanomisajalla.

Hinnoittelu

Huoleton™ -WLAN Plus  
33 € /kk  
Huoleton™ -WLAN Extreme  
38 € /kk  
WLAN tukiaseman virransyöttö (POE)  
5 € /kk  

Huoleton™ -verkko

Verkkoratkaisumme koostuu seuraavista osista:

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!