Tukea ja turvaa helposti tuntityönä

Tukipalvelumallimme on suunniteltu erityisesti oman organisaation apukäsiksi. Tukipalvelu voi olla vaikkapa loppukäyttäjän perustukea, palvelimen vianselvitystä tai uuden tulostimen asennusta. Halutessasi voit ulkoistaa tukipalveluiden lisäksi myös muita osa-alueita, kuten palvelinylläpidon, laiteasennukset, päivitystenhallinnan jne.

Tarjoamme kaksi eri palvelumallivaihtoehtoa: tuntikiintiöperusteisen ICT-tukipalvelun, jota voit täydentää muilla palveluillamme, tai Huoleton Premiumin, jossa me otamme vastuun siitä, että ICT-infrasi toimii.

Huoleton™ ICT-tuki

Triuvare Huoleton™ ICT-tuki on IT-tukipalvelumalli säännölliseen tarpeeseen asiakkaalle, joka johtaa itse omaa päivittäistä IT:tänsä. Kokenut tukitiimimme auttaa, kun ongelmia ilmenee. Asiakkaan kanssa sovitaan ennalta tuntikiintiöstä ja sen ylittävät tunnit laskutetaan erikseen. Tuntikiintiö-asiakkailla on usein oma tietohallinto, jonka apukäsinä toimimme.

Lue lisää

Vaiko sittenkin kokonaisulkoistus?

Triuvare Huoleton™ Premium on organisaatiosi ulkoistettu IT-osasto, joka tekee jatkuvaa kehityskohteiden paikantamista, ongelmien ennaltaehkäisyä ja antaa loppukäyttäjille yhden yhteyspisteen kaikkiin tarpeisiin.

Lue lisää

Asiakkaidemme apuna

Kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme palautteen pohjalta. Tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat meitä aktiivisesti myös muille.

Kysy aiheesta lisää

Kiti Rantanen

Sales Manager
kiti.rantanen@triuvare.fi
044 2383 593


IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!