Tukea ja turvaa helposti tuntityönä

Tukipalvelumallimme on suunniteltu erityisesti oman organisaation apukäsiksi. Tukipalvelu voi olla vaikkapa loppukäyttäjän perustukea, palvelimen vianselvitystä tai uuden tulostimen asennusta. Halutessasi voit ulkoistaa tukipalveluiden lisäksi myös muita osa-alueita, kuten palvelinylläpidon, laiteasennukset, päivitystenhallinnan jne.

Tarjoamme kaksi eri palvelumallivaihtoehtoa: tuntilaskutusperusteisen ja edullisemman tuntikiintiöperusteisen.

Huoleton Light

Triuvare Huoleton™ Light on IT-tukipalvelumalli säännölliseen tarpeeseen asiakkaalle, joka johtaa itse omaa päivittäistä IT:tänsä. Kokenut tukitiimimme auttaa, kun ongelmia ilmenee. Asiakkaan kanssa sovitaan ennalta tuntikiintiöstä ja sen ylittävät tunnit laskutetaan erikseen. Light-asiakkailla on usein oma tietohallinto, jonka apukäsinä toimimme.

Lue lisää

Huoleton Basic

Triuvare Huoleton™ Basic on tuntihinnoiteltu IT-tukipalvelumalli satunnaiseen tarpeeseen asiakkaalle, joka johtaa itse omaa päivittäistä IT:tänsä. Kokenut tukitiimimme auttaa, kun ongelmia ilmenee.

Lue lisää

Asiakkaidemme apuna

Kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme palautteen pohjalta. Tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat meitä aktiivisesti myös muille.

Kysy aiheesta lisää

Kiti Rantanen

Ratkaisumyyjä
kiti.rantanen@triuvare.fi
044 2383 593


IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopivat palvelut, jotka lisäävät työtehoa ja poistavat kaikki tietotekniikkamurheet.