IT-ulkoistus on kyllä
Huoleton™ valinta

IT:n ulkoistaminen sopii sekä pienille että suuremmille organisaatioille. Tarpeiden muuttuessa myös IT-kumppanin toiminta skaalautuu joustavasti. Ulkoistamalla saat käyttöön myös useamman osaajan osaamisen ja näin laajemman IT-tuntemuksen kuin omalla IT-osastolla olisi mahdollista.


Tutustu Huoleton Premium -palveluun

Miksi ulkoistaisin IT:n oman talon ulkopuolelle?

IT-palveluiden ostamisessa voidaan saavuttaa suoria kustannussäästöjä. Oikeanlainen kumppani pitää huolen siitä, että IT vaan toimii, ja te voitte keskittyä omaan ydintoimintaanne ilman turhia huolia.

Ulkoistus tuo avun monesti lähemmäksi

IT-palveluiden ulkoistaminen joko kokonaan tai osittain mahdollistaa keskittymisen yrityksen ydinliiketoimintaan ja pienentää henkilöstökuluja. Etäyhteyden avulla Triuvaren asiantuntija on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä ja pääsee pyydettäessä tarkastelemaan tilannetta helposti etänä.

Lue blogistamme: Vertailussa jatkuva palvelumalli ja satunnaiset tukitunnit: lue tämä kun olet ulkoistamassa IT:n

Tukipalvelumallimme on suunniteltu erityisesti oman organisaation apukäsiksi. Tukipalvelu voi olla vaikkapa loppukäyttäjän perustukea, palvelimen vianselvitystä tai uuden tulostimen asennusta. Halutessasi voit ulkoistaa tukipalveluiden lisäksi myös muita osa-alueita, kuten palvelinylläpidon, laiteasennukset ja päivitystenhallinnan.

Tutustu tukipalveluumme

Mitä hyötyä on IT-ulkoistuksesta?

Osaavat tukihenkilöt

Triuvaren henkilökunta osaa asiansa ja palvelee hankalissakin tilanteissa ammattitaidolla.

Vastuu ympäristöstä

Triuvare ymmärtää asiakkaan koko IT-infran ja suosittelee jo ennakkoon toimenpiteitä.

Helposti yhdestä paikasta

Saat kaiken mitä tarvitset, yhdestä luukusta. Se jos joku on Huoleton™ ratkaisu.

IT-palveluiden ulkoistamisella lisää kilpailukykyä

IT-palveluiden ulkoistaminen mahdollistaa liiketoiminnan kasvun. Ilman toimivaa IT-infraa esimerkiksi digitalisaation tuomia mahdollisuuksia ei voitaisi valjastaa yrityksen toimintojen kehittämisen tueksi. Siksi osaava kumppani onkin niin tärkeä. IT-kumppanuus varmistaa, että IT-infra on ajan tasalla ja että sitä kehitetään proaktiivisesti uusien mahdollisuuksien mukaan.

Asiantuntemuksella minimoidaan myös liiketoiminnan riskejä. Esimerkiksi henkilöstöön tai tietoturvaan liittyvät riskit voidaan kuitata samalla kertaa. Tuotantoyrityksissä toimiva IT-infra on elintärkeä, jos tuotantolaitteet ovat kytkettynä verkkoon, ja niitä käytetään vuoden jokaisena päivänä. Silloin on tärkeää, että vaikkapa verkon toimivuus on varmistettu myös jouluaattona.

IT-ulkoistus voi tuntua hankalalta

Usein eri palveluntarjoajien vertailu on hankalaa, sillä tarjouspyyntöjä on vaikea vertailla. Tutustu näihin blogiartikkeleihin ja sisältöihin, niin onnistut IT:n ulkoistamisessa varmasti.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttäAsiakkaidemme apuna

Kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme palautteen pohjalta. Tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat meitä aktiivisesti myös muille.

Kysy aiheesta lisää

Kiti Rantanen

Sales Manager
kiti.rantanen@triuvare.fi
044 2383 593


IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!