Ulkoistettu IT on kyllä Huoleton™ valinta

IT:n ulkoistaminen sopii sekä pienille että suuremmille organisaatioille. Tarpeiden muuttuessa myös IT-kumppanin toiminta skaalautuu joustavasti. Ulkoistamalla saat käyttöön myös useamman osaajan osaamisen ja näin laajemman IT-tuntemuksen kuin omalla IT-osastolla olisi mahdollista.

Miksi ulkoistaisin IT:n oman talon ulkopuolelle?

IT-palveluiden ostamisessa voidaan saavuttaa suoria kustannussäästöjä. Oikeanlainen kumppani pitää huolen siitä, että IT vaan toimii, ja te voitte keskittyä omaan ydintoimintaanne ilman turhia huolia.

Ulkoistus tuo avun monesti lähemmäksi

IT-palveluiden ulkoistaminen joko kokonaan tai osittain mahdollistaa keskittymisen yrityksen ydinliiketoimintaan ja pienentää henkilöstökuluja. Etäyhteyden avulla Triuvaren asiantuntija on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä ja pääsee pyydettäessä tarkastelemaan tilannetta helposti etänä.

Tukipalvelumallimme on suunniteltu erityisesti oman organisaation apukäsiksi. Tukipalvelu voi olla vaikkapa loppukäyttäjän perustukea, palvelimen vianselvitystä tai uuden tulostimen asennusta. Halutessasi voit ulkoistaa tukipalveluiden lisäksi myös muita osa-alueita, kuten palvelinylläpidon, laiteasennukset, päivitystenhallinnan jne.

Tutustu Huoleton -palveluihimme


Kysy aiheesta lisää

Kiti Rantanen

Ratkaisumyyjä
kiti.rantanen@triuvare.fi
044 2383 593


IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mietitään yhdessä yrityksellesi sopivat palvelut, jotka lisäävät työtehoa ja poistavat kaikki tietotekniikkamurheet.