Suomen Partiolaiset  – Finlands Scouter ry on partioliikkeen keskusjärjestö Suomessa. Jäseniä on 65 000 ja partion parissa työskentelee noin 80 henkilöä kymmenessä toimistossa ympäri Suomen. Huoleton Premium -palvelumallilla taloon saatiin rekrytoitua ICT-osaamista tarvitsematta palkata varsinaista ihmistä.

90 työasemaa | 40 puhelinta


Lue lisää

GoGo  – Finlands Scouter ry on partioliikkeen keskusjärjestö Suomessa. Jäseniä on 65 000 ja partion parissa työskentelee noin 80 henkilöä kymmenessä toimistossa ympäri Suomen. Huoleton Premium -palvelumallilla taloon saatiin rekrytoitua ICT-osaamista tarvitsematta palkata varsinaista ihmistä.

80 työasemaa | 80 puhelinta


Lue lisää

Logistiikkapalveluyritys HUB Logistics Oy on lyhyessä ajassa kasvanut 500 työntekijän organisaatioksi. Nopea kasvu on vaatinut paikoin hyvinkin luovia ratkaisuja IT-ympäristön kehittämisessä. Yrityksen IT-ratkaisujen suunnittelussa sekä toteutuksessa on hyödynnetty tehokkaasti Triuvaren asiantuntijuutta. Yksi tärkeimpiä etuja IT-tuen ulkoistamisessa on ollut kustannuksien helppo ennakoitavuus.

400 työasemaa | 370 puhelinta


Lue lisää

Connection House

Toimiva VPN-yhteys ja vakaa IT-infrastruktuuri ovat ruoppausaluksia valmistavan Aquamecin liiketoiminnan onnistumisen kannalta oleellisessa asemassa. Tämä yrityksessä opittiin lähes kantapään kautta, kun pahin mahdollinen tapahtui puolitoista vuotta sitten.

Toimivat tietoliikenneyhteydet ja eri konttorien välinen päivittäinen yhteydenpito ovat Aquamecille oleellisia jo maantieteellisestikin, sillä sen myyntikonttori sijaitsee Tampereella, suunnittelupuoli Säkylässä.

40 työasemaa | 40 puhelinta


Lue lisää

Postimuseo

Postimuseosäätiö halusi löytää yhteistyökumppaniksi toimijan, joka olisi kokoluokaltaan lähellä museon omaa kymmenen hengen organisaatiota. Muilta museoalan toimijoilta oli kuultu kokemuksia isoista IT-taloista.


Lue lisää

Campusravita

Campusravita ostaa Triuvarelta kokonaisvaltaista IT-palvelua, johon kuuluvat esimerkiksi verkkoliittymät, palvelintila, sähköpostiohjelmat ja pilvipalvelut. Yhden yhteistyökumppanin malli on sopinut yritykselle hyvin.


Lue lisää

Puristeteos

IT:n merkitys Puristeteoksen arjessa kasvaa jatkuvasti. Yrityksen tavoitteena on digitalisoida toimintaympäristö, mikä tulee vaatimaan IT:ltä ja yhteistyökumppanilta paljon. Mukaan tulevat tuotannon ja taloushallinnon seuranta ja digitaalinen tuotannon ohjaus.


Lue lisää

Voglia

Yritykseen otettiin käyttöön Microsoft Office 365 -pilvipalvelut modernisoimaan vanhahtavia sähköposti- ja kalenteriympäristöjä.


Lue lisää

Katso kaikki referenssimme

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!