Suomen Partiolaiset  – Finlands Scouter ry on partioliikkeen keskusjärjestö Suomessa. Jäseniä on 65 000 ja partion parissa työskentelee noin 80 henkilöä kymmenessä toimistossa ympäri Suomen. Huoleton Premium -palvelumallilla taloon saatiin rekrytoitua ICT-osaamista tarvitsematta palkata varsinaista ihmistä.

90 työasemaa | 40 mobiililaitetta


Lue lisää

GoGo Liikuntakeskus on tamperelainen perheyritys. GoGo:lla on Tampereella kolme täyden palvelun liikuntakeskusta ja ympäri Suomen kahdeksan GoGo Express -kuntosalia. IT:n rooli on tärkeä liikuntakeskuksen arjessa.

45 työasemaa | 10 toimipistettä


Lue lisää

Logistiikkapalveluyritys HUB Logistics Oy on lyhyessä ajassa kasvanut 500 työntekijän organisaatioksi. Nopea kasvu on vaatinut paikoin hyvinkin luovia ratkaisuja IT-ympäristön kehittämisessä. Yrityksen IT-ratkaisujen suunnittelussa sekä toteutuksessa on hyödynnetty tehokkaasti Triuvaren asiantuntijuutta. Yksi tärkeimpiä etuja IT-tuen ulkoistamisessa on ollut kustannuksien helppo ennakoitavuus.

250 työasemaa | 250 mobiililaitetta


Lue lisää

EC Engineering

Power BI:llä saavutettiin ostojen seurantaan helppoutta ja merkittävää ajansäästöä.


Lue lisää

Postimuseo

Postimuseosäätiö halusi löytää yhteistyökumppaniksi toimijan, joka olisi kokoluokaltaan lähellä museon omaa kymmenen hengen organisaatiota. Muilta museoalan toimijoilta oli kuultu kokemuksia isoista IT-taloista.


Lue lisää

Campusravita

Campusravita ostaa Triuvarelta kokonaisvaltaista IT-palvelua, johon kuuluvat esimerkiksi verkkoliittymät, palvelintila, sähköpostiohjelmat ja pilvipalvelut. Yhden yhteistyökumppanin malli on sopinut yritykselle hyvin.


Lue lisää

Puristeteos

IT:n merkitys Puristeteoksen arjessa kasvaa jatkuvasti. Yrityksen tavoitteena on digitalisoida toimintaympäristö, mikä tulee vaatimaan IT:ltä ja yhteistyökumppanilta paljon. Mukaan tulevat tuotannon ja taloushallinnon seuranta ja digitaalinen tuotannon ohjaus.


Lue lisää

Voglia

Yritykseen otettiin käyttöön Microsoft Office 365 -pilvipalvelut modernisoimaan vanhahtavia sähköposti- ja kalenteriympäristöjä.


Lue lisää

Soldem

Kallis MPLS-verkko korvattiin edullisemmalla ratkaisulla, jonka ansiosta koko verkkoon saatiin kattava näkyvyys.


Lue lisää

Connection House

Triuvaren Huoleton Premium -palvelu on nimensä mukainen: asiakkaalle ei synny yllättäviä kuluja, ja IT-tuki on helposti saatavilla.

40 työasemaa


Lue lisää

Matkapojat Oy

Matkapojat varmistaa ICT:n ajantasaisuuden luottamalla sen ammattilaisten käsiin.

100 työasemaa


Lue lisää

Vexve Oy

Strategista kasvua ja liiketoiminnan kehittämistä digitalisaation ja modernin ICT-infran avulla.


Lue lisää

J.A. Tenhunen

Power BI -työkalun avulla eroon Exceleiden pyörittelystä ja manuaalisesta työstä. Pitkä yhteistyö Triuvaren kanssa on tuonut avun J.A. Tenhusen myynnin johtamiseen ja raportointiin.


Lue lisää

Ambientia

Välttämättömästä WLAN-mittauksesta työverkon kuuluvuuden kehitykseen. Alun perin Ambientian ja Triuvaren yhteistyö liittyi vaadittuihin WLAN-mittauksiin, mutta Triuvarelta he saivat lopulta myös joukon suosituksia, joilla he voivat kehittää työntekijöiden käyttämiä langattomia verkkoja.


Lue lisää

Katso kaikki referenssimme

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!