Ambientia

Välttämättömästä WLAN-mittauksesta työverkon kuuluvuuden kehitykseen. Alun perin Ambientian ja Triuvaren yhteistyö liittyi vaadittuihin WLAN-mittauksiin, mutta Triuvarelta he saivat lopulta myös joukon suosituksia, joilla he voivat kehittää työntekijöiden käyttämiä langattomia verkkoja.

Ambientia on yritys, joka tarjoaa laajan kirjon digitaalisia palveluita, joilla asiakas voi varautua siihen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Esimerkkejä Ambientian osaamisesta ovat verkkokaupat ja sähköisen asioinnin palvelut.

Palveluiden tarjoaminen julkishallinnolle edellytti wlan-auditointia

Ambientialle julkinen hallinto on yksi tärkeistä asiakasryhmistä. Jokainen yritys, joka toimii yhteistyössä julkishallinnon parissa, joutuu täyttämään VAHTI-vaatimukset. VAHTI edellyttää, että kolmas osapuoli auditoi julkishallinnon kumppanin langattomien verkkojen toiminnot ja varmistaa, että ne täyttävät kaikki vaaditut tietoturvavaatimukset.

Tämä langattomien verkkojen mittaus oli melko tuore vaatimus. Kun se tuli Ambientialle ajankohtaiseksi, täytyi löytää asiantunteva kumppani, jolla on kokemusta ja luonnollisesti tarvittava välineistö mittaukseen.

Ambientia kääntyi Triuvaren puoleen. Ambientialla syntyi pian luottamus siihen, että Triuvare on hyvä osaaja toteuttamaan välttämättömät mittaukset ja takaa- maan, että laadukasta yhteistyötä julkishallinnon kanssa voidaan edelleen jatkaa.

Ambientian tietoturvallisuudesta vastaava Chief Platform Architect Jussi Haaja kuvailee kuvailee yhteistyön alkua, että Triuvare ymmärsi, millainen liiketoiminnallinen merkitys auditoinnilla on ja millaiset raportit heille on toimitettava, mustaa valkoisella.

Katso videolta Haajan kokemuksia Triuvaresta kumppanina:

Lataa maksuton case-kuvaus ja lue lisää Triuvaren ja Ambientian yhteistyön tuloksista

Haluatko lukea lisää WLAN-mittauksesta ja työverkon kuuluvuuden kehittämisestä? Lataa maksuton case-kuvaus ja lue, yhteistyön tärkeimmistä onnistumisista.

  • WLAN-mittaus osana VAHTI-arviointia – tarvittiin vaatimusten mukainen raportti ja todistus siitä, että langattomat verkot täyttävät tietoturvavaatimukset.
  • Auditoinnilla osoitettiin, että verkko on turvallisesti toteutettu eikä vaadi merkittäviä korjauksia.
  • Samalla auditoitiin yrityksen langattomien verkkojen toimivuus ja etsittiin kehityskohteita toimivuuden parantamiseksi työntekijöiden hyödyksi.
  • Arvokasta tietoa ja suosituksia, millaisia verkon parametrejä ja lähetystehoja kannattaa säätää, jotta verkko toimistoilla toimisi jatkossakin.

Lataa Ambientian asiakastarina
Triuvaren toiminta oli tosi mutkatonta. Pysyttiin tavoiteaikataulussa ja budjetissa, vaikka työn aloituksen ja lopetuksen väliin mahtui yllättäviä käänteitä, kun kaksi toimistoa muutti.

Jussi Haaja

Chief Platform Architect, Ambientia

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

 

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi.