Diabetesliitto

Pätkiminen loppui WLAN-mittauksen avulla.

Diabeteskeskuksessa on sekä Diabetesliiton omat tilat että majoitustilat kuntoutukseen tuleville diabeetikoille. Talossa on monta siipeä ja se on sokkeloinen. WLAN ei toiminut talossa kunnolla ja pätkimisestä aiheutui Diabetesliiton työntekijöille jatkuvia katkoja työntekoon.

Triuvare suoritti WLAN-mittauksen Diabeteskeskuksessa keväällä 2017. WLAN-mittauksessa rakennus kuljetaan läpi mittauslaitteiston kanssa, mistä saadaan tarkka kuva langattoman verkon peitosta ja sen kanavista. Mittauksen lisäksi Triuvaren asiantuntija laatii suunnitelman korjaavista toimenpiteistä.

WLAN-verkon ongelmat johtuvat monesti päällekkäisillä kanavilla toimivista tukiasemista. Usein kuuluvuutta yritetään parantaa lisäämällä tukiasemien määrää, vaikka parempi ratkaisu olisi tukiasemien oikea sijoittelu ja kanavasuunnittelu. Onpa käynyt niinkin, että huonosti toiminut WLAN-verkko on saatu Triuvarella kuntoon sammuttamalla puolet alkuperäisen toimittajan asentamista tukiasemista.

Diabetesliiton tapauksessa riitti, kun tukiasemien taajuuksia säädettiin uudestaan.


Tukiasemia ei tarvinnut edes siirtää. Verkko toimii tällä hetkellä paremmin, ja erityisesti pätkimisestä on päästy eroon.

Janne Mikkonen

järjestöjohtaja, Diabetesliitto

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

 

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi.