J.A. Tenhunen

Power BI -työkalun avulla eroon Exceleiden pyörittelystä ja manuaalisesta työstä. Pitkä yhteistyö Triuvaren kanssa on tuonut avun J.A. Tenhusen myynnin johtamiseen ja raportointiin.

J. A. Tenhunen on 105-vuotias, perheomisteinen, kotimainen tukkukauppa kenkien ja jalkojen parhaaksi. Yritys on Suomen toiseksi suurin alan tukkukauppa. Toimintaa ohjaavat vastuullisuuden periaatteet: J.A. Tenhunen hankkii Euroopassa valmistettuja tuotteita, jotka päätyvät ympäri maata yksityisille kenkäkaupoille, suutareille, urheilukaupoille, apteekeille, marketeille ja jalkojenhoidon ammattilaisille.

Triuvaren avulla J.A. Tenhunen sai avun myynnin johtamiseen ja raportointiin Power BI -työkalusta.

Manuaalisesta Excelin pyörittelystä tiedolla johtamiseen

J.A. Tenhusella haettiin helpotusta tiedon manuaaliseen siirtelyyn, tarkistamiseen ja yhdistelemiseen: Dataa käsiteltiin aiemmin Exceleillä, eikä tietoihin aina ollut luottamista inhimillisten virheiden mahdollisuuksien vuoksi. Tavoitteena olivat paitsi ajalliset säästöt, laadukas data, mutta myös aidosti yrityksen johtaminen datan perusteella.

Avuksi haasteiden ratkaisuun valikoitui Triuvare, jonka ammattitaitoon J.A. Tenhusella on luotettu useita vuosia. Siten myös Power BI -työkalun käyttöönotto ja raportoinnin kehittäminen olivat helppoja päätöksiä kääntyä Triuvaren puoleen. “Triuvaren kanssa on tehty monta vuotta yhteistyötä, ja jos jonkun kanssa Power BI:tä haluttiin lähteä kehittämään, oli Triuvare luontainen ja helppo vaihtoehto meille”, kertoo toimitusjohtaja Teija Siren.

“Suosittelen Power BI -työkalua ihan kaikille”, sanoo Siren ja jatkaa: “Enää tieto ei ole vain kiinni siitä, onko aikaa tehdä yhteenveto myynneistä, vaan oikea tieto on järjestelmässä saatavilla reaaliaikaisesti”. Itseohjautuvassa organisaatiossa onkin tärkeää, että ne jotka tietoa tarvitsevat, pääsevät siihen käsiksi ja voivat hyödyntää sitä samantien.

Katso videolta Sirenin kokemuksia Triuvaresta kumppanina:

Lue lisää Triuvaren ja J.A. Tenhusen yhteistyön tuloksista

Haluatko lukea lisää Power BI:n hyödyistä ja käyttöönotosta? Lue, miten J.A. Tenhusen toimitusjohtaja Teija Siren kuvailee Power BI:n avulla saavutettua myynnin johtamisen muutosta sekä yhteistyötä Triuvaren kanssa.

Lue case-kuvaus

Kiinnostuitko Power BI -työkalusta? 

Tutustu lisää Power BI:hin tai tilaa maksuttomat Power BI -demoraportit suoraan sähköpostiisi! 


Luotan Triuvaren palvelulupaukseen: se vaan toimii! Yhteistyö on todella vaivatonta.

Teija Siren

Toimitusjohtaja, J.A. Tenhunen Oy

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!