Marvea Oy

Skaalautuva IT-ympäristö takaamaan rakennusliikkeen kasvu, tietoturva ja sujuva työnteko monipistetyössä

Marvea Oy on rakennusalan yritys, joka on erikoistunut tulevien sukupolvien asumiseen. Pirkanmaan ja Hämeenlinnan alueella toimivassa yrityksessä on tällä hetkellä 30 henkilöä töissä, ja yhteensä heillä on useiden vuosikymmenten kokemus rakennusalasta.

Marvean perustivat rakennusalan ammattilaiset tiedostaen, että yrityksen tavoite on kasvaa tulevina vuosina. Siksi Marvean IT-infrassa on huomioitu skaalautuvuus. 

”Ei ole ikinä tarvinnut miettiä, pysyykö IT-infra kasvun perässä.”

– Leon Kärnä, varatoimitusjohtaja, Marvea Oy

Dokumentinhallinnalla Marvea on samalla tasolla suurempien kilpailijoiden kanssa

Sujuva tiedonkulku on rakennusalalla toimivalle yritykselle ehdoton perusedellytys. On yleistä, että monitoimittajaympäristössä tiedonkulussa voi olla haasteita. Lisäksi työmailla saattaa olla huonot nettiyhteydet.

Marvean ja Triuvaren yhteistyössä dokumentinhallinta on otettu alusta asti haltuun. Tiedonkulun perusedellytykset ovat kunnossa, ja Marvea on samalla tasolla kuin suuremmat kilpailijatkin.

Tietoturvaan panostaminen kilpailuvalttina ja toimintavarmuuden takaajana

Monet kasvavat yritykset saattavat keskittää resurssinsa niin vahvasti liiketoiminnan kehittämiseen ja asiakashankintaan, että esimerkiksi tietoturva jää jalkoihin. 

Marvea päätti toimia toisin ja panna myös tietoturva-asiat kuntoon yhdessä Triuvaren kanssa.

”Tietoturvaan on pakko panostaa. Käytännössä todella iso osa työstämme pohjautuu siihen, että IT toimii hyvin. Jos tulee ongelmia, tuotantoon tulee merkittäviä tappioita.”

Kaikki yhdeltä luukulta – IT-huolet on ulkoistettu kokonaan Triuvarelle

”Me emme tee IT:lle mitään muuta kuin tilaamme sen.”

Käytännössä Triuvare pitää huolen siitä, että marvealaisten IT toimii, ja he voivat itse keskittyä omaan erikoisosaamiseensa. IT-ympäristön rakentamista ja hallintaa itse Marvea ei edes harkinnut, sillä näin he voivat keskittää resurssit ydinosaamiseensa.

Haluatko kuulla lisää? Lue koko asiakastarina 

Marvea kiittää Triuvarea toimialaosaamisesta ja rakennusliikkeen tarpeisiin sopivista ratkaisuista. Kiinnostuitko kuulemaan, miten monipistetyön haasteet ratkaistiin ja miten kasvavan yrityksen tietoturva muodostetaan heti ensiaskeleilla?

Lue case-kuvaus


Ei ole ikinä tarvinnut miettiä, pysyykö IT-infra kasvun perässä. Sen pitää toimia samalla lailla muutamasta hengestä yli sataan työntekijään.

Leon Kärnä

Varatoimitusjohtaja, Marvea Oy

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!