Matkapojat Oy

Matkapojat varmistaa ICT:n ajantasaisuuden luottamalla sen ammattilaisten käsiin.

Liiketoiminnan digitalisoituminen näkyy erityisesti Matkapoikien kaltaisessa menestystarinassa. Yritys on jo yli 40-vuotias ja se on siksi nähnyt matkatoimistojen kehityskaaren ja teknologioiden kehittymisen. Matkapojat on onnistunut pysymään kiinni nopeassa kehityksessä ja yritys haluaakin palvella asiakkaitaan siellä, missä he ovat. Siksi myös yrityksen IT-infran täytyy pysyä ajan tasaisena: tiedon tulee liikkua ja verkkopalveluihin täytyy voida luottaa. IT:llä varmistetaan modernit työtavat ja tehokas liiketoiminta.

Matkapojat luottaa IT-kumppaniin, joka tuntee heidän IT-infransa ja varmistaa sen ajantasaisuuden

Matkapoikien tietohallintopäällikkö Timo Keinonen on tehnyt yhteistyötä Triuvaren kanssa alkusyksystä 2018 lähtien. “On hyvä, että meillä on ulkoinen kumppani, joka oman työnsä takia pysyy ajan tasalla siitä, mitä (ICT-ympäristössä) on mahdollista kehittää”, Keinonen kertoo. Hän luottaa Triuvareen erityisesti IT-infran ajantasaisuuden varmistamisessa. Keinosen työpöydällä ollessa IT:n lisäksi muita työtehtäviä, olisi jatkuvassa kehityksessä hankala pysyä kiinni ilman asiantuntevaa kumppania. “Ilman ulkoista tukea meidän sisäinen IT-infra täytyisi pitää niin yksinkertaisena, että se olisi minun yksinään mahdollista hallita. Se tarkoittaisi esimerkiksi sitä, että meillä ei olisi AD-palvelua, jonka kautta käyttäjät tunnistettaisiin, kun he avaavat koneet”, hän selventää.

Kumppanuus Triuvaren kanssa mahdollistaa paitsi ajantasaiset palvelut, myös resurssien optimoinnin. “Minulla on (IT:n lisäksi) muita tehtäviä myös. Ilman kumppanuutta niihin ei olisi riittänyt aika”, Keinonen kertoo.

Yrityksen tarpeisiin skaalautuva kumppanuusmalli kerää kiitosta

Triuvare on luonut skaalautuvan IT-tukipalvelun juuri Matkapoikien kaltaisiin tarpeisiin: palvelussa sovitaan kuukausittaisesta tuntikiintiöstä, joka kuitenkin joustaa asiakkaan tarpeiden mukaan.

“Tämä on ikään kuin reilu peli!”

Timo Keinonen kehuu Triuvaren palvelumallia selkeäksi. Verrattuna aikaisempien kumppaneiden palvelumalleihin, Triuvaren IT-tuki on helpompi budjetoida. “Ehdottomasti suosittelen tätä palvelumallia. Nyt kun meillä on näkymä useita kuukausia taaksepäin, miten näitä tukitunteja on kertynyt, niin mielestäni tämä on erittäin helppo budjetoida ja ennustaa”, Keinonen kertoo. “Ja sitten saan ne raportit (käytetyistä tunneista) myös, en pelkästään laskua. Näen aina sen toteuman”, hän jatkaa.

Lataa maksuton case-kuvaus ja lue lisää IT-kumppanuuden hyödyistä

Haluatko lukea lisää Matkapoikien ja Triuvaren yhteistyöstä, sekä sen keskeisimmistä tuloksista? Lataa maksuton case-kuvaus ja tutustu asiakastarinaan.Triuvare on luotettava IT-kumppani, jonka kanssa yhteistyö sujuu!

Timo Keinonen

Tietohallintopäällikkö, Matkapojat Oy

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!