Mitsubishi Logisnext Europe Oy

Verkkolaitteiston uudistus paransi läpinäkyvyyttä ja nopeutti poikkeuksiin reagoimista – verkko palveluna on vaivaton ja helppo budjetoida.

Trukeistaan tunnettu järvenpääläisen yrityksen Mitsubishi Logisnext Europe Oy:n verkkolaitteisto tuli elinkaarensa päähän pari vuotta sitten, ja yritys päätti etsiä itselleen kumppanin, joka voi tarjota luotettavan ja läpinäkyvän NaaS eli network as a service -palvelun.

”Miksi hankkisimme laitteita itsellemme, kun se ei ole ydinosaamistamme?” kommentoi Toni Koski, Mitsubishi Logisnext Europe Oy:n tietohallintojohtaja.

Verkkolaitteet kokonaispalveluna kattaa kaiken varalaitteita myöten

Triuvaren suunnitteli ja toteutti verkkopalveluiden uusimisen. Verkkoteknologiaksi valittiin Cisco Meraki, joka tarjoaa Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lle aiempaa paremman näkyvyyden ja hallinnan verkon tapahtumiin. Jatkuvaan verkkopalveluun sisältyy seuranta, valvonta, ylläpito, reagointi ja varalaitteet.

”Ehdottomasti suosittelen Triuvarea kumppaniksi. Olemme olleet tyytyväisiä palveluun ja hinnoitteluun.”

– Toni Koski, tietohallintopäällikkö, Mitsubishi Logisnext Europe Oy

Haluatko kuulla lisää, kuinka Mitsubishi Logisnext Europe Oy:lle rakennettiin kustannustehokas verkkokokonaisuus lähes ilman käyttökatkoja? Asiakastarina kertoo:

  • kuinka Mitsubishi Logisnext Europe Oy:n verkkoinfra suunniteltiin ja mitoitettiin
  • mitä mahdollistaa Merakin tarjoama parempi näkyvyys verkkoon
  • kuinka IT-yksikön työkuorma helpottui jatkuvalla seurannalla ja ylläpidolla.

Lue case-kuvaus


Tämä on mahdollistanut nopeamman reagoinnin poikkeamiin. Olemme saaneet myös kiinni sellaisia merkittäviä poikkeavuuksia, joita ei ilman tätä läpinäkyvyyttä olisi huomattukaan.

Toni Koski

Tietohallintopäällikkö, Mitsubishi Logisnext Europe Oy

IT-kilpailuttamisen opas

Pilvipalvelintilan ostajan-opas

PK-yrityksen tietoturvaopas

Varaa 30 minuutin keskusteluaika asiantuntijamme kanssa!

Mietitään yhdessä yrityksesi tilanteeseen sopivat ratkaisut, joilla lisätään työtehoa ja poistetaan tietotekniikkamurheet. Pääset samalla kysymään kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä ajan sopimiseksi. Mikäli sinulla on kysymys asiakastukeemme, katso yhteystiedot täältä!